NVM Open Huizen Dag 30 september a.s.

Op zoek naar een nieuwe woning? Dan is de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september a.s. de ideale gelegenheid om vrijblijvend meerdere woningen te bezichtigen. Benieuwd naar wat u kunt verwachten tijdens deze dag en naar de deelnemende woningen? Lees dan snel verder of bekijk ons complete woningaanbod!

Zaterdag 30 september a.s. krijgt u vrijblijvend de kans om verschillende woningen te bezichtigen tussen 11.00 – 15.00 uur. Maak er een leuk dagje van! Woningen bekijken, kopje koffie halen, praatje met de bewoners, inspiratie opdoen; laat u verrassen!

Bekijk onze deelnemende woningen! De volgende woningen hebben de deuren voor u geopend:

Stad & Zeeland doet ook mee! Onze makelaars zijn thuis in wonen en staan deze dag op diverse locaties voor u klaar om al uw woonvragen te beantwoorden! U bent op alle locaties welkom zonder afspraak!

 

Bellevue Goese Diep

Tijdens de NVM Open Huizen Dag bieden we u een uniek kijkje in twee type woningen in Bellevue Goese Diep. Wij nodigen u van harte uit op de locatie aan de Goese Dieplaan te Goes waar u de mogelijkheid heeft om een luxe nieuwbouwappartement en penthouse te bezichtigen. Zo kunt u vanuit het appartement van de bewoners de prachtige wijk aan het water beleven. Bespreek samen met de bewoners hoe zij de stap naar exclusief wonen aan het water hebben ervaren.

Tevens kunt u een in aanbouw zijnde tweekapper bezichtigen. Zo ervaart u de bouwkwaliteit van de nieuwe woningen van dichtbij en heeft u een voorproefje op de Herenhuizen. Bovendien ziet u op deze plek perfect de unieke omgeving van de wijk Bellevue Goese Diep.

Tijd: 11.00 – 13.00 uur
Locatie: Goese Dieplaan 122 te Goes (bouwnummer 1 tweekappers Bellevue Goese Diep)

 

De Heeren van Essen

Inmiddels is er ruim 60% van de appartementen en penthouses in het project De Heeren van Essen verkocht en komt de start van de bouw dichtbij! In samenwerking met Heijmans, Rabobank en Gemeente Middelburg organiseren wij - op zaterdag 30 september 2023 van 13.00-16.00 uur bij Van der Valk Middelburg - een nieuwe editie van de Woonmarkt Middelburg.

Deze keer gaat de Woonmarkt Middelburg over: Nieuwbouw & hypotheken. Tijdens deze woonmarkt krijgt u antwoord op de volgende vragen:

  • Waar moet u allemaal rekening mee houden bij het kopen van een nieuwbouwappartement?
  • Wat zijn de voor- en nadelen van een nieuwbouwappartement?
  • Wat zijn de marktontwikkelingen in de omgeving Middelburg?
  • En natuurlijk wat er financieel wél mogelijk is bij het kopen van een nieuwbouwappartement?

We nodigen u van harte uit om bij één van onze makelaars of bij Heijmans aan tafel te komen. Vertel ons uw woonwensen en waar u van droomt in een toekomstig appartement. Samen met ons en eventueel de architect, kijken we wat de mogelijkheden zijn!

Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Locatie: Paukenweg 3 te Middelburg (Van der Valk Middelburg)

 

Bezoek ons kantoor

Heeft u twijfels over het aankopen van een nieuwe woning in een onzekere woningmarkt? Vaak is er toch meer mogelijk dan u denkt! Wij kunnen ons voorstellen dat dit de nodige vragen bij u oproept. Tijdens de NVM Open Huizen Dag van 30 september a.s. staan de makelaars van Stad & Zeeland NVM Makelaars en A-Leisure Recreatiemakelaars voor u klaar om u vrijblijvend van alle informatie te voorzien omtrent:

  • Alle mogelijkheden en informatie voor het aankopen van een nieuwbouwwoning of een bestaande woning
  • Informatie over onze nieuwbouwprojecten Bellevue Goese Diep en De Heeren van Essen
  • Alles over een waardevaste investering in Waterstate Goes
  • Een waardebepaling van uw woning
  • Begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe droomwoning
  • Een taxatie om de financiering van uw nieuwe droomwoning mogelijk te maken
  • Financieel advies

Tijd: 11.00 – 13.00 uur
Locatie: Dam 13 te Goes

Tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september a.s. bent u van harte welkom bij ons op kantoor tussen 11.00 - 13.00 uur. Een afspraak maken voor alle gelegenheden is niet nodig!

vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Het is zover! De bouw van de herenhuizen en appartementen bij Bellevue Goese Diep is begonnen. Kom langs tijdens het start bouw evenement op woensdga 17 april a.s.!

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

Gaat u op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april a.s.? Het is de ideale dag om te oriënteren op de woningmarkt. Ontdek onze deelnemende woningen en nieuwbouwprojecten!

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wij nodigen u op vrijdag 22 maart a.s. van harte uit ons Wooncafé te bezoeken. Tijdens het Wooncafé besteden wij ruimschoots aandacht aan uw financieringsmogelijkheden, alle mogelijkheden op de woningmarkt, ons huur en koop aanbod en onze prachtige nieuwbouwprojecten in Goes en Middelburg.

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn