WOONCAFÉ | Woensdag 28 december a.s.

Wooncafé | Woensdag 28 december a.s.

Ook deze maand is het weer tijd voor het wooncafé en wel de laatste van dit jaar!
Wij vinden het belangrijk om u goed te informeren over de verschillende nieuwbouwprojecten die wij aanbieden. Daarom organiseren wij op woensdag 28 december a.s. tussen 16.00 – 18.00 weer een wooncafé. Tijdens het wooncafé besteden wij ruimschoots aandacht aan onze prachtige nieuwbouwprojecten in Zeeland en informeren wij u hoe duurzaamheid en het reduceren van energieverbruik bij deze projecten geïmplementeerd zijn.

Wat kunt u verwachten tijdens het wooncafé?
Onze makelaars geven u graag een zo compleet mogelijk beeld van ons nieuwbouwaanbod tijdens het wooncafé. Daarnaast beantwoorden wij graag als u vragen en bespreken wij graag de voordelen van nieuwbouw. De beschikbare projectinformatie nemen wij graag met u door en u krijgt ook een mooi setje van ons mee naar huis.

Onze nieuwbouwprojecten:

  • Bellevue Goese Diep | Herenhuizen
    Op de kop van het Goese Diep ontstaat een echte kade met statige herenhuizen met een prachtig uitzicht over het Havenkanaal!
    Prijzen vanaf € 480.000 v.o.n.
  • Bellevue Goese Diep | Appartementen en Penthouses
    Geniet u binnenkort van een prachtig uitzicht over Goes, het Havenkanaal en het Goese Meer? Vanaf een ruim balkon beleeft u het water.
    Prijzen vanaf € 450.000 v.o.n.
  • Goese Diep | 3e fase Kadewoningen
    Unieke kadewoningen aan het water met een eigen aanlegsteiger. Er is nog slechts 1 woning beschikbaar. Nu kopen is in de zomer 2023 wonen!
    Prijzen € 579.910 v.o.n.
  • De Heeren van Essen | Appartementen en penthouses
    365 dagen per jaar een fijne en gezonde leefomgeving met een weids uitzicht. Duurzaamheid en natuur komt hier samen in Middelburg!
    Prijzen vanaf € 490.000 v.o.n.

U bent van harte welkom zonder afspraak. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken door te mailen naar info@stadenzeeland.nl of via 0113 - 21 11 47. De koffie en thee staat voor u klaar! Wij ontmoeten u graag op 28 december a.s.


vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Het is zover! De bouw van de herenhuizen en appartementen bij Bellevue Goese Diep is begonnen. Kom langs tijdens het start bouw evenement op woensdga 17 april a.s.!

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

Gaat u op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april a.s.? Het is de ideale dag om te oriënteren op de woningmarkt. Ontdek onze deelnemende woningen en nieuwbouwprojecten!

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wij nodigen u op vrijdag 22 maart a.s. van harte uit ons Wooncafé te bezoeken. Tijdens het Wooncafé besteden wij ruimschoots aandacht aan uw financieringsmogelijkheden, alle mogelijkheden op de woningmarkt, ons huur en koop aanbod en onze prachtige nieuwbouwprojecten in Goes en Middelburg.

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn