Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw volgende woonstap? Wij kunnen ons voorstellen dat het prettig en duidelijk is om samen aan de hand van uw woonwensen te bekijken wat uw mogelijkheden zijn.

Wij nodigen u op vrijdag 22 maart a.s. van harte uit ons Wooncafé te bezoeken. Tijdens het Wooncafé besteden wij ruimschoots aandacht aan uw financieringsmogelijkheden, mogelijkheden op de woningmarkt, ons huur- en koop aanbod en natuurlijk onze prachtige nieuwbouwprojecten in Goes en Middelburg. Met persoonlijke aandacht en een kopje koffie helpen wij u graag op weg!

Ons Wooncafé is te bezoeken tussen 15.00 - 17.00 uur op ons kantoor aan de Dam 13 te Goes. Tot dan!

Praktische informatie

Datum: vrijdag 22 maart a.s.
Tijd: 15.00 - 17.00 uur
Locatie: Kantoor Stad & Zeeland NVM Makelaars, Dam 13 te Goes

 

vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

GEZOCHT: ENTHOUSIASTE EN ACTIEVE MAKELAAR / VERKOOPTALENT

GEZOCHT: ENTHOUSIASTE EN ACTIEVE MAKELAAR / VERKOOPTALENT

Wij zoeken een nieuwe fulltime collega! Ben jij die enthousiaste en actieve verkoper die ons dreamteam komt versterken? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde (kandidaat) makelaar / verkoper. Je bent pro-actief, commercieel en flexibel ingesteld en je vindt het een uitdaging om werkzaamheden uit te voeren voor ons recreatielabel A-Leisure Recreatiemakelaars.

GEZOCHT: FULLTIME COMMERCIEEL / ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V)

GEZOCHT: FULLTIME COMMERCIEEL / ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V)

Voor ons kantoor zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe gemotiveerde collega die onze organisatie wil versterken. Ben jij iemand die makkelijk contact maakt met klanten en snapt dat de klant centraal staat? Ben jij iemand die passie heeft voor de woningmarkt en vastgoed? Vind jij het daarnaast leuk om verantwoordelijk te zijn voor vele administratieve taken en het ondersteunen van de buitendienst? Dan ben jij de duizendpoot die wij zoeken.

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Het is zover! De bouw van de herenhuizen en appartementen bij Bellevue Goese Diep is begonnen. Kom langs tijdens het start bouw evenement op woensdga 17 april a.s.!

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn