WOONCAFÉ | Woensdag 28 december a.s.

Wooncafé | Woensdag 28 december a.s.

Ook deze maand is het weer tijd voor het wooncafé en wel de laatste van dit jaar!
Wij vinden het belangrijk om u goed te informeren over de verschillende nieuwbouwprojecten die wij aanbieden. Daarom organiseren wij op woensdag 28 december a.s. tussen 16.00 – 18.00 weer een wooncafé. Tijdens het wooncafé besteden wij ruimschoots aandacht aan onze prachtige nieuwbouwprojecten in Zeeland en informeren wij u hoe duurzaamheid en het reduceren van energieverbruik bij deze projecten geïmplementeerd zijn.

Wat kunt u verwachten tijdens het wooncafé?
Onze makelaars geven u graag een zo compleet mogelijk beeld van ons nieuwbouwaanbod tijdens het wooncafé. Daarnaast beantwoorden wij graag als u vragen en bespreken wij graag de voordelen van nieuwbouw. De beschikbare projectinformatie nemen wij graag met u door en u krijgt ook een mooi setje van ons mee naar huis.

Onze nieuwbouwprojecten:

 • Bellevue Goese Diep | Herenhuizen
  Op de kop van het Goese Diep ontstaat een echte kade met statige herenhuizen met een prachtig uitzicht over het Havenkanaal!
  Prijzen vanaf € 480.000 v.o.n.
 • Bellevue Goese Diep | Appartementen en Penthouses
  Geniet u binnenkort van een prachtig uitzicht over Goes, het Havenkanaal en het Goese Meer? Vanaf een ruim balkon beleeft u het water.
  Prijzen vanaf € 450.000 v.o.n.
 • Goese Diep | 3e fase Kadewoningen
  Unieke kadewoningen aan het water met een eigen aanlegsteiger. Er is nog slechts 1 woning beschikbaar. Nu kopen is in de zomer 2023 wonen!
  Prijzen € 579.910 v.o.n.
 • De Heeren van Essen | Appartementen en penthouses
  365 dagen per jaar een fijne en gezonde leefomgeving met een weids uitzicht. Duurzaamheid en natuur komt hier samen in Middelburg!
  Prijzen vanaf € 490.000 v.o.n.

U bent van harte welkom zonder afspraak. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken door te mailen naar info@stadenzeeland.nl of via 0113 - 21 11 47. De koffie en thee staat voor u klaar! Wij ontmoeten u graag op 28 december a.s.


vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

Voorbereid op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag!

Voorbereid op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag!

De NVM Open Huizen Dag is een uitgelezen kans om uw droomhuis te vinden en een goede voorbereiding is essentieel om er het maximale uit te halen. Want een goede voorbereiding is het halve werk!

NVM Open Huizen Dag 30 september a.s.

NVM Open Huizen Dag 30 september a.s.

Op zoek naar een nieuwe woning? Dan is de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september a.s. de ideale gelegenheid om vrijblijvend meerdere woningen te bezichtigen.

Zeker 8 op de 10 mensen zijn positief verrast over hun hypotheekmogelijkheden!

Zeker 8 op de 10 mensen zijn positief verrast over hun hypotheekmogelijkheden!

In een interview met hypotheekadviseur Jan-Kees de Bruine nemen wij de mogelijkheden door en gaan we in op de redenen waarom een persoonlijk gesprek met een hypotheekadviseur zo belangrijk is in de huidige tijd.

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn