Vrijdag 1 april a.s. | Goese Diep verkoopspecial op locatie

Op vrijdag 1 april a.s. organiseren wij een verkoopspecial op locatie waarbij de 21 Kadewoningen Fase 3 Goese Diep centraal staan! Er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar in de laatste fase Kadewoningen!

Wij nodigen u tussen 14:00 – 16:00 uur van harte uit op de projectlocatie bij de woning aan de Ketelkade 130 te Goes voor het actuele nieuwbouw aanbod Goese Diep. Wat kunt u tijdens deze middagen verwachten?

  • Wij geven u een zo compleet mogelijk beeld van de nog beschikbare Kadewoningen.
  • Bezichtigen van een gloednieuwe en ingerichte Kadewoning
  • Ervaar het prachtige Goese Diep en de unieke Kadewoningen vanaf de vlonder aan het water
  • U ontvangt alle (verkoop)documentatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te maken.

De bouw gaat van start!
Afgelopen week hebben de kopers van de 3e Fase Kadewoningen het verheugende nieuws via de officiële start bouw brief van Heijmans ontvangen. De verkoop van deze unieke woningen verloopt zeer voorspoedig. Inmiddels is 80% van de woningen binnen deze projectfase verkocht en gaat de bouw officieel van start in juni a.s.! De oplevering van de Kadewoningen zal naar verwachting in het 3e kwartaal van 2023 plaatsvinden!

Bent u geïnteresseerd in één van de kadewoningen? Dan mag u deze verkoopspecial zeker niet missen. Uiteraard ben u ook zonder afspraak van harte welkom. We houden echter graag rekening met uw komst. U kunt uw aanwezigheid via onderstaande link eenvoudig aan ons doorgeven. Wij ontmoeten u graag!


AANMELDEN VERKOOPSPECIAL

vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wij nodigen u op vrijdag 22 maart a.s. van harte uit ons Wooncafé te bezoeken. Tijdens het Wooncafé besteden wij ruimschoots aandacht aan uw financieringsmogelijkheden, alle mogelijkheden op de woningmarkt, ons huur en koop aanbod en onze prachtige nieuwbouwprojecten in Goes en Middelburg.

Design & living evenement Tolhoek Keukens

Design & living evenement Tolhoek Keukens

Op zaterdag 30 maart a.s. aanstaande verwelkomt Tolhoek Keukens iedereen voor het Design & Living evenement. Tussen 09.30 en 16.00 uur krijgt u de kans om kennis te maken met een scala aan innovatieve ontwerpen, nieuwe woonideeën en -mogelijkheden.

Bouw De Heeren van Essen te Middelburg gestart!

Bouw De Heeren van Essen te Middelburg gestart!

Langs een mooie laan in het prachtige Essenvelt, Middelburg, gaan we binnenkort iets bijzonders zien: De Heeren van Essen. We zijn erg blij om aan te kondigen dat Heijmans is begonnen met de bouw van dit exclusieve nieuwbouwproject.

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn