Vrijdag 1 april a.s. | Goese Diep verkoopspecial op locatie

Op vrijdag 1 april a.s. organiseren wij een verkoopspecial op locatie waarbij de 21 Kadewoningen Fase 3 Goese Diep centraal staan! Er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar in de laatste fase Kadewoningen!

Wij nodigen u tussen 14:00 – 16:00 uur van harte uit op de projectlocatie bij de woning aan de Ketelkade 130 te Goes voor het actuele nieuwbouw aanbod Goese Diep. Wat kunt u tijdens deze middagen verwachten?

  • Wij geven u een zo compleet mogelijk beeld van de nog beschikbare Kadewoningen.
  • Bezichtigen van een gloednieuwe en ingerichte Kadewoning
  • Ervaar het prachtige Goese Diep en de unieke Kadewoningen vanaf de vlonder aan het water
  • U ontvangt alle (verkoop)documentatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te maken.

De bouw gaat van start!
Afgelopen week hebben de kopers van de 3e Fase Kadewoningen het verheugende nieuws via de officiële start bouw brief van Heijmans ontvangen. De verkoop van deze unieke woningen verloopt zeer voorspoedig. Inmiddels is 80% van de woningen binnen deze projectfase verkocht en gaat de bouw officieel van start in juni a.s.! De oplevering van de Kadewoningen zal naar verwachting in het 3e kwartaal van 2023 plaatsvinden!

Bent u geïnteresseerd in één van de kadewoningen? Dan mag u deze verkoopspecial zeker niet missen. Uiteraard ben u ook zonder afspraak van harte welkom. We houden echter graag rekening met uw komst. U kunt uw aanwezigheid via onderstaande link eenvoudig aan ons doorgeven. Wij ontmoeten u graag!


AANMELDEN VERKOOPSPECIAL

vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

Pre-sale gestart | Bellevue Goese Diep

Pre-sale gestart | Bellevue Goese Diep

Voor Bellevue Goese Diep is de volgende fase in beeld. Indrukwekkende appartementen & penthouses, evenals statige herenhuizen aan de kade, zijn vanaf nu in presale. We vertellen graag wat u op woongebied kunt verwachten én geven u de kans om de woningen als eerste te bekijken!

Gezocht: Commercieel medewerker(s) binnendienst

Gezocht: Commercieel medewerker(s) binnendienst

Voor ons kantoor zijn wij per direct op zoek naar nieuwe gemotiveerde, leuke en gezellige collega’s die onze organisatie willen versterken. Ben jij iemand die makkelijk contact maakt met klanten en snapt dat de klant centraal staat? Ben jij iemand die passie heeft voor de woningmarkt en vastgoed?

Binnenkort in verkoop | Waterstate Goes!

Binnenkort in verkoop | Waterstate Goes!

Gelegen aan de waterweg tussen het Goese Meer en nabij het bruisende centrum van Goes wordt een uniek concept gerealiseerd: Waterstate.

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn