Voorbereid op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag!

Op 30 september a.s. staat de NVM Open Huizen Dag weer voor de deur, een evenement waar u wellicht als huizenzoeker reikhalzend naar uitkijkt. Het is een gelegenheid voor u om vrijblijvend diverse woningen te bezichtigen en een indruk te krijgen van de huizenmarkt in de regio Goes en omgeving! Hoewel deze dag een uitgelezen kans biedt om uw droomhuis te vinden, is een goede voorbereiding essentieel om er het maximale uit te halen. Want een goede voorbereiding is het halve werk!

Wat is de NVM Open Huizen Dag?

De NVM Open Huizen Dag is een landelijk evenement georganiseerd door onze brachevereniging Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM). Op deze dag zetten duizenden verkopers hun deuren open voor geïnteresseerde kopers. Het doel is om woningzoekenden de kans te geven om meerdere huizen op één dag te bekijken, zonder dat er een afspraak met de makelaar nodig is. Vooral voor mensen die in Goes en omgeving willen wonen of hun huis willen verkopen, is dit een poipulaire dag in de zoektocht naar hun ideale woning.

De noodzaak van een goede voorbereiding

Terwijl de NVM Open Huizen Dag spannend en handig kan zijn, is een goede voorbereiding cruciaal. Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat u het meeste uit deze dag haalt:

  1. Maak een lijst van de te bezoeken huizen: Bekijk van tevoren welke huizen u wilt bezoeken en maak een routeplanning. Dit voorkomt dat u kostbare tijd verspilt aan het willekeurig rondrijden.
  2. Stel uw prioriteiten: Bepaal uw prioriteiten en criteria voor een woning. Weet wat u zoekt in een huis, zoals het aantal slaapkamers, de locatie, de prijsklasse en eventuele speciale wensen. Dit helpt u bij het gericht zoeken.
  3. Stel vragen: Wees niet bang om vragen te stellen aan de verkoper of de makelaar. Vragen over de staat van het huis, de buurt, en eventuele verborgen gebreken zijn belangrijk om te stellen voordat u een beslissing neemt.
  4. Maak aantekeningen en foto's: Neem notities en foto's van de huizen die u bezoekt of download ons bezichtigingsverslag onderaan het nieuwsbericht, zodat u ze later kunt vergelijken. Dit kan u helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.
  5. Wees op tijd: Zorg ervoor dat u op tijd bent voor de openhuizendag, omdat populaire huizen snel druk kunnen worden. Een vroege start kan u een voorsprong geven.
  6. Neem een paar extra ogen mee: Het kan nuttig zijn om een vriend of familielid mee te nemen voor een second opinion.

Om zo goed mogelijk voorbereid van start te gaan hebben wij een bezichtigingsverslag voor u opgesteld. Hierin staan de meest gestelde vragen die u kunt stellen tijdens een bezichtiging. Handig om te gebruiken tijdens of net na de bezichtiging zodat u thuis rustig alles op een rijtje kan zetten van de woningen die u bezocht heeft. Via onderstaande knop kunt u het verslag downloaden.

Download bezichtigingsverslag

Uw droomhuis gevonden?
Wanneer u specifiek op zoek bent naar een makelaar in Goes om u te begeleiden bij het kopen of verkopen van uw woning, is het belangrijk om een lokale en betrokken makelaar in Goes te vinden die u kan bijstaan in uw woonbeleving. Met onze expertise zorgen wij dat uw droomhuis ook werkelijk uw ''thuis'' wordt! Wij adviseren en begeleiden u graag bij het gehele aankooptraject! Tevens kunnen wij u laten voorzien van een vrijblijvende hypotheekscan om uw financiële mogelijkheden in kaart te brengen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen om van uw droomhuis uw thuis te maken en wat uw eigen woning waard is? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend aankoop- en/of verkoopadvies!

Stad & Zeeland NVM Makelaars is de gehele dag telefonisch bereikbaar aangaande aankoop, verkoop of andere vragen via 0113 - 21 11 47.

Veel succes met uw zoektocht!

Informeer vrijblijvend

vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Het is zover! De bouw van de herenhuizen en appartementen bij Bellevue Goese Diep is begonnen. Kom langs tijdens het start bouw evenement op woensdga 17 april a.s.!

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

Gaat u op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april a.s.? Het is de ideale dag om te oriënteren op de woningmarkt. Ontdek onze deelnemende woningen en nieuwbouwprojecten!

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wij nodigen u op vrijdag 22 maart a.s. van harte uit ons Wooncafé te bezoeken. Tijdens het Wooncafé besteden wij ruimschoots aandacht aan uw financieringsmogelijkheden, alle mogelijkheden op de woningmarkt, ons huur en koop aanbod en onze prachtige nieuwbouwprojecten in Goes en Middelburg.

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn