Vip verkoop Bellevue Goese Diep!

Bellevue Goese Diep is het allerlaatste deel van de nieuwbouwwijk Goese Diep. Met deze laatste ontwikkeling nadert Goese Diep zijn voltooiing. Aan de zwaaikom van het aanwezige water is een echte kade gerealiseerd waar u prachtig aan het water kunt wonen.

VIP verkoop
Op 14 september a.s. gaat de exclusieve verkoop van 12 statige herenhuizen aan de kade, 28 appartementen en 5 luxe penthouses van start. Wanneer u zich vandaag aanmeldt voor deze VIP verkoop kunt u als één van de eersten uw keuze aan ons kenbaar maken.

U bent van harte welkom tussen 19:00 - 21:00 uur op de projectlocatie (op de kruising van de Ketelkade en de Goese Dieplaan).

 

Ontvang als eerste de brochure en prijslijst
Tijdens de VIP-verkoop geven de makelaars van Stad & Zeeland NVM Makelaars en projectontwikkelaars van AM u een zo compleet mogelijk beeld van de beschikbare woningen van Bellevue Goese Diep en de inschrijvingsprocedure.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid vrijblijvend een quickscan uit te voeren via de Bruine Hypotheken zodat uw financiële mogelijkheden duidelijk in kaart worden gebracht. Ook informeren Bouwgroep Peters en Raab Karcher u over de materialen welke tijdens de bouw gebruikt gaan worden en staan voor u klaar om uw (technische) vragen te beantwoorden.

Onder het genot van een kopje koffie of thee heeft u alle gelegenheid om uw woonvragen te stellen aan team Bellevue Goese Diep. Wij ontmoeten u graag!

Meld u aan voor de VIP verkoop

  • 12 herenhuizen | 123 - 203 m2
  • 28 appartementen | 82 - 147 m2
  • 5 penthouses | 126 - 175 m2
  • Alle herenhuizen, appartementen en penthouses hebben een prachtig uitzicht over het water
  • Prijzen vanaf € 450.000,- vrij op naam
  • Maak tijdens de VIP verkoop als eerste uw keuze op een bouwnummer kenbaar
vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Het is zover! De bouw van de herenhuizen en appartementen bij Bellevue Goese Diep is begonnen. Kom langs tijdens het start bouw evenement op woensdga 17 april a.s.!

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

Gaat u op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april a.s.? Het is de ideale dag om te oriënteren op de woningmarkt. Ontdek onze deelnemende woningen en nieuwbouwprojecten!

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wij nodigen u op vrijdag 22 maart a.s. van harte uit ons Wooncafé te bezoeken. Tijdens het Wooncafé besteden wij ruimschoots aandacht aan uw financieringsmogelijkheden, alle mogelijkheden op de woningmarkt, ons huur en koop aanbod en onze prachtige nieuwbouwprojecten in Goes en Middelburg.

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn