Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Het is zover! De bouw van de herenhuizen en appartementen bij Bellevue Goese Diep is begonnen. Een belangrijk moment voor het nieuwbouwproject in Goes en voor u als geinteresseerde in één van de herenhuizen, appartementen of penthouses. Tijdens het start bouw evenement laten wij u graag de locatie van dichtbij zien!

Op woensdag 17 april tussen 19.00 en 20.30 uur bent u van harte welkom op de locatie aan de Goese Dieplaan in Goes. Daar kunt u de bijzondere ligging van deze luxe woningen en appartementen aan het water zelf ervaren.

Wat moet u weten

  • Datum & Tijd: Woensdag 17 april a.s., tussen 19.00 en 20.30 uur.
  • Locatie: Goese Dieplaan, Goes.

Stel uw woonvragen aan onze makelaars
Wilt u meer weten over de herenhuizen, appartementen of penthouses? Dan moet u zeker langskomen op dit verkoopevenement. Onze makelaars zijn er vanaf 19.00 uur om al u vragen te beantwoorden en u een goed beeld te geven van wat er nog beschikbaar is.

Mis deze kans niet om de nieuwe woningen en appartementen te bekijken in deze prachtige omgeving!

Al nieuwsgierig of dit nieuwbouwproject in Goes bij u past? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan via onderstaande knop.

Brochure aanvragen

vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

Gaat u op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april a.s.? Het is de ideale dag om te oriënteren op de woningmarkt. Ontdek onze deelnemende woningen en nieuwbouwprojecten!

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wij nodigen u op vrijdag 22 maart a.s. van harte uit ons Wooncafé te bezoeken. Tijdens het Wooncafé besteden wij ruimschoots aandacht aan uw financieringsmogelijkheden, alle mogelijkheden op de woningmarkt, ons huur en koop aanbod en onze prachtige nieuwbouwprojecten in Goes en Middelburg.

Design & living evenement Tolhoek Keukens

Design & living evenement Tolhoek Keukens

Op zaterdag 30 maart a.s. aanstaande verwelkomt Tolhoek Keukens iedereen voor het Design & Living evenement. Tussen 09.30 en 16.00 uur krijgt u de kans om kennis te maken met een scala aan innovatieve ontwerpen, nieuwe woonideeën en -mogelijkheden.

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn