Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Het is zover! De bouw van de herenhuizen en appartementen bij Bellevue Goese Diep is begonnen. Een belangrijk moment voor het nieuwbouwproject in Goes en voor u als geinteresseerde in één van de herenhuizen, appartementen of penthouses. Tijdens het start bouw evenement laten wij u graag de locatie van dichtbij zien!

Op woensdag 17 april tussen 19.00 en 20.30 uur bent u van harte welkom op de locatie aan de Goese Dieplaan in Goes. Daar kunt u de bijzondere ligging van deze luxe woningen en appartementen aan het water zelf ervaren.

Wat moet u weten

  • Datum & Tijd: Woensdag 17 april a.s., tussen 19.00 en 20.30 uur.
  • Locatie: Goese Dieplaan, Goes.

Stel uw woonvragen aan onze makelaars
Wilt u meer weten over de herenhuizen, appartementen of penthouses? Dan moet u zeker langskomen op dit verkoopevenement. Onze makelaars zijn er vanaf 19.00 uur om al u vragen te beantwoorden en u een goed beeld te geven van wat er nog beschikbaar is.

Mis deze kans niet om de nieuwe woningen en appartementen te bekijken in deze prachtige omgeving!

Al nieuwsgierig of dit nieuwbouwproject in Goes bij u past? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan via onderstaande knop.

Brochure aanvragen

vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

NVM Open Huizen Dag: Een Unieke Kans om Uw Droomhuis te Vinden

NVM Open Huizen Dag: Een Unieke Kans om Uw Droomhuis te Vinden

Op zaterdag 5 oktober is het weer zover: de NVM Open Huizen Dag. Deze dag biedt potentiële kopers de unieke gelegenheid om zonder afspraak meerdere woningen te bezoeken. Bent u op zoek naar een nieuwe woning of wilt u zich oriënteren op de huizenmarkt? Dan is dit de perfecte kans!

GEZOCHT: (Financieel) administratief medewerker m/v

GEZOCHT: (Financieel) administratief medewerker m/v

Voor ons kantoor zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe gemotiveerde collega die onze organisatie komt versterken. Ben jij iemand die makkelijk contact maakt met klanten en snapt dat de klant centraal staat? Ben jij iemand die passie heeft voor de woningmarkt en vastgoed? Vind jij het daarnaast leuk om verantwoordelijk te zijn voor vele administratieve taken en het ondersteunen van de buitendienst? Dan ben jij de duizendpoot die wij zoeken.

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

Gaat u op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april a.s.? Het is de ideale dag om te oriënteren op de woningmarkt. Ontdek onze deelnemende woningen en nieuwbouwprojecten!

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn