Pre-sale gestart | Bellevue Goese Diep

Pre-sale nieuwe fase gestart | Bellevue Goese Diep

 

Voor Bellevue Goese Diep is de volgende fase in beeld. Indrukwekkende appartementen & penthouses, evenals statige herenhuizen aan de kade, zijn vanaf nu in presale. We vertellen graag wat u op woongebied kunt verwachten én geven u de kans om de woningen als eerste te bekijken!

Nieuwe fase
Deze bouwfase bestaat uit de volgende woontypes:

  • 28 appartementen in verschillende afmetingen, ieder voorzien van een riant balkon.
  • 5 penthouses met veel woonruimte, een dakterras met een fantastisch uitzicht over het Havenkanaal of het Goese Meer. Niet de lasten van een grote tuin, wel de lusten van het grootse gevoel ervan.
  • 12 herenhuizen aan de kade waarbij qua inrichting alles mogelijk is, zoals een atelier of kantoor op de begane grond, met vide en woonkamer op de eerste verdieping of een gezinswoning met de woonkamer op de begane grond en slaapkamers op de eerste en tweede verdieping.

Bekijk hier de woningtypen

Welk woningtype past het best bij u?
Vanaf nu kunt u ook aangeven welk wonintype het beste bij u past. Via onderstaande button kunt u uw persoonlijke woningvoorkeur doorgeven. 

Geef u voorkeur aan

vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

Gezocht: Commercieel medewerker(s) binnendienst

Gezocht: Commercieel medewerker(s) binnendienst

Voor ons kantoor zijn wij per direct op zoek naar nieuwe gemotiveerde, leuke en gezellige collega’s die onze organisatie willen versterken. Ben jij iemand die makkelijk contact maakt met klanten en snapt dat de klant centraal staat? Ben jij iemand die passie heeft voor de woningmarkt en vastgoed?

Vrijdag 1 april a.s. | Goese Diep verkoopspecial op locatie

Vrijdag 1 april a.s. | Goese Diep verkoopspecial op locatie

Op vrijdag 1 april a.s. organiseren wij een verkoopspecial op locatie waarbij de 21 Kadewoningen Fase 3 Goese Diep centraal staan! Er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar in de laatste fase Kadewoningen!

Binnenkort in verkoop | Waterstate Goes!

Binnenkort in verkoop | Waterstate Goes!

Gelegen aan de waterweg tussen het Goese Meer en nabij het bruisende centrum van Goes wordt een uniek concept gerealiseerd: Waterstate.

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn