NVM Open Huizen Dag 1 april a.s.

Op zoek naar een nieuwe woning? Dan is de NVM Open Huizen Dag het ideale moment om meerdere woningen binnen ons uitgebreide aanbod te bezichtigen. Zaterdag 1 april a.s. heeft u tussen 11.00 - 15.00 uur de mogelijkheden om vrijblijvend deelnemende woningen te bezichtigen. Benieuwd naar wat u kunt verwachten deze dag en de deelnemende woningen? Lees dan snel verder of kijk op onze website voor het complete woningaanbod.

Laat u verrassen!

Stad & Zeeland doet mee! Bezoek ons kantoor tijdens de NVM Open Huizen Dag!

Heeft u twijfels over het aankopen van een nieuwe woning in een onzekere woningmarkt? Vaak is er toch meer mogelijk dan u denkt! Wij kunnen ons voorstellen dat dit de nodige vragen bij u oproept. Onze makelaars staan graag voor u klaar om al uw woonvragen te beantwoorden!

Tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 april a.s. bent u van harte welkom bij ons op kantoor tussen 11.00 - 13.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig!

Wat kunt u van ons (vrijblijvend) verwachten?

  • Alle mogelijkheden en informatie voor het aankopen van een nieuwbouwwoning of een bestaande woning
  • Informatie over onze nieuwbouwprojecten Bellevue Goese Diep en De Heeren van Essen
  • Alles over ons huidige aanbod
  • Een sneak peak van het toekomstige aanbod
  • Een waardebepaling van uw woning
  • Begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe droomwoning
  • Een taxatie om de financiering van uw nieuwe droomwoning mogelijk te maken
  • Financieel advies

Wij ontmoeten u graag zaterdag 1 april a.s. De koffie en thee staat staat voor u klaar!

Contact opnemen

 

Ga goed voorbereid op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag

Een goede voorbereiding is het halve werk. Uw droomwoning vinden kan een uitdagende opgave zijn. Daarom is het goed om vooraf uw woonwensen op een rij te zetten. Waar moet uw ideale woning aan voldoen?

Tijdens de nationale NVM Open Huizen Dag kunt u enkele van uw kanshebbers bezichtigen om zo een gedegen keuze te maken. Echter de tijd op zo'n dag gaat snel en u krijgt veel informatie te verwerken. Het is daarom een goed idee om met twee personen de woning(en) te bezichtigen. Twee zien meer dan één.

Om zo goed mogelijk voorbereid van start te gaan hebben wij een bezichtigingsverslag voor u opgesteld. Hierin staan de meest gestelde vragen die u kunt stellen tijdens een bezichtiging op een rij. Handig om n te vullen tijdens of net na de bezichtiging zodat u thuis rustig de balans kunt opmaken van de woningen die u bezocht heeft. Via onderstaande knop kunt u het verslag downloaden.

Bezichtigingsverslag

 

Praktische informatie:

Wooncafé: Zaterdag 1 april a.s. van 11.00 - 13.00 uur
Locatie: Kantoor Stad & Zeeland NVM Makelaars, Dam 13 te Goes

vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Het is zover! De bouw van de herenhuizen en appartementen bij Bellevue Goese Diep is begonnen. Kom langs tijdens het start bouw evenement op woensdga 17 april a.s.!

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

Gaat u op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april a.s.? Het is de ideale dag om te oriënteren op de woningmarkt. Ontdek onze deelnemende woningen en nieuwbouwprojecten!

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wij nodigen u op vrijdag 22 maart a.s. van harte uit ons Wooncafé te bezoeken. Tijdens het Wooncafé besteden wij ruimschoots aandacht aan uw financieringsmogelijkheden, alle mogelijkheden op de woningmarkt, ons huur en koop aanbod en onze prachtige nieuwbouwprojecten in Goes en Middelburg.

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn