Binnenkort in verkoop | Waterstate Goes!

Gelegen aan de waterweg tussen het Goese Meer en nabij het bruisende centrum van Goes wordt een uniek concept gerealiseerd: Waterstate.

Het op deze prachtige locatie gelegen luxe complex Waterstate voorziet in 14 luxe woonappartementen voor permanente bewoning en 89 innovatieve hotelappartementen welke u als investering kunt aankopen. In het gebouw worden eveneens een restaurant en een winkel gerealiseerd. Door de samenwerking met Fitland en Vitae Wellnessresort Goes wordt gezorgd voor een unieke Leisure beleving!

Binnenkort in verkoop!
Dit is een plek waar alles samenkomt: een groene en waterrijke omgeving, (hotel)voorzieningen, winkels, een wellnessresort en diverse indoor en outdoor sport- en recreatiefaciliteiten. En het mooie? Al deze faciliteiten bevinden zich op loopafstand van uw appartement. Een unieke samensmelting van wonen & recreëren aan het water.

Investeren - 89 hotelappartementen
Uitgevoerd met een modern en luxe interieur in maar liefst drie verschillende typen geschikt voor 2 tot 4 personen. De XL en XXL hotelappartementen hebben een flexibele dag- en nachtindeling waardoor de leefruimte op ieder moment van de dag optimaal benut kan worden.

Kenmerken:

  • Geïndexeerde huurinkomsten van 5% over uw investering
  • Langjarige huurovereenkomst van minimaal 15 jaar
  • Uitgebreide faciliteiten met o.a.: wellness, fitness, winkel en restaurant
  • Prijzen vanaf € 149.000,- v.o.n. excl. BTW incl. inventaris

Meer informatie hotelappartementen

 

Wonen - 14 appartementen
Luxe en ruim opgezet en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Dankzij de grote raampartijen geniet u vanuit uw appartement van een prachtig uitzicht op het water. Hier varen plezierbootjes af en aan, van en naar het centrum van Goes en Het Goese Meer. Een uitzicht dat nooit zal vervelen.

Kenmerken:

  • Woonoppervlakte 73-111 m2
  • Balkon 9-63 m2
  • Gasloos en voorzien van vloerverwarming
  • Eigen berging en parkeerplaats
  • Voordelen van de hotelservice
  • Prijzen vanaf € 327.500,- v.o.n.

Meer informatie woonappartementen

 

Interesse
Is uw interesse gewekt? Schrijf u dan vandaag nog in als geïnteresseerde voor dit nieuwbouwproject. De verkoop start naar verwachting in maart 2022.

Inschrijven Waterstate

vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Het is zover! De bouw van de herenhuizen en appartementen bij Bellevue Goese Diep is begonnen. Kom langs tijdens het start bouw evenement op woensdga 17 april a.s.!

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

Gaat u op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april a.s.? Het is de ideale dag om te oriënteren op de woningmarkt. Ontdek onze deelnemende woningen en nieuwbouwprojecten!

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wij nodigen u op vrijdag 22 maart a.s. van harte uit ons Wooncafé te bezoeken. Tijdens het Wooncafé besteden wij ruimschoots aandacht aan uw financieringsmogelijkheden, alle mogelijkheden op de woningmarkt, ons huur en koop aanbod en onze prachtige nieuwbouwprojecten in Goes en Middelburg.

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn