De weg naar uw droomwoning!

De NVM Open Huizen Dag is achter de rug, en u heeft een aantal veelbelovende te koop staande huizen in Goes en omgeving bezichtigd. Misschien heeft u wel het huis of appartement van uw dromen gevonden. De opwinding en het enthousiasme om een nieuw hoofdstuk in uw leven te beginnen, kunnen overweldigend zijn. Maar wat zijn nu de volgende stappen om ervoor te zorgen dat deze woning echt van uw wordt? Hier is een gids om u te helpen op weg naar een succesvolle aankoop.

1. Gratis waardebepaling van uw eigen woning

Voordat u verder gaat met het kopen van een nieuwe woning, is het belangrijk om te weten wat uw huidige woning waard is. Dit geeft u een realistisch beeld van uw financiële situatie en hoeveel u kunt besteden aan uw nieuwe droomwoning. De makelaars van Stad & Zeeland NVM Makelaars komen graag bij u langs om u op weg te helpen! Als makelaar in Goes met ruim 40 jaar ervaring kennen wij de markt op Zuid-Beveland als geen ander. Wij kijken graag samen met u naar de verkoopprijs van uw huidige woning om het budget of de hoogte van de bieding voor de nieuwe woning te kunnen bepalen.

Wat is mijn woning waard?

2. Vrijblijvend gesprek over hypotheekmogelijkheden

Het financiële aspect van een woningaankoop is vaak het meest complexe. Daarom is het verstandig om een vrijblijvend gesprek aan te gaan met een hypotheekadviseur. Wij kunnen u helpen om inzicht te krijgen in uw hypotheekmogelijkheden en welke lening het beste bij uw situatie past. Wij kunnen u vertellen hoeveel u kunt lenen, wat uw maandelijkse lasten zullen zijn en welke rentetarieven op dit moment van toepassing zijn. Dit stelt u in staat om met een duidelijk financieel plan op zoek te gaan naar uw nieuwe woning.

Op zoek naar mijn thuis!

3. Overweeg een aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar kan een onschatbare partner zijn bij het kopen van een huis of appartement in Goes en omgeving. Wij hebben uitgebreide kennis van de woningmarkt en kunnen u helpen bij elke stap van het aankoopproces. Heeft u een prachtig te koop staand huis gevonden tijdens de NVM Open Huizen Dag kunnen wij voor u onderhandelen over de prijs, en ervoor zorgen dat alle juridische aspecten van de transactie goed worden afgehandeld. Hoewel het inschakelen van een aankoopmakelaar kosten met zich meebrengt, kan het u uiteindelijk geld besparen en u rust geven tijdens het aankopen van een huis of appartement.

In de nasleep van de NVM Open Huizen Dag, wanneer u wellicht een of meerdere veelbelovende woningen hebt gezien, is het essentieel om deze stappen serieus te overwegen. Ze zullen u helpen om uw droomwoning te realiseren op een verstandige en georganiseerde manier. Vergeet niet dat het kopen van een huis een grote financiële beslissing is, dus neem de tijd om goed geïnformeerd te zijn door de makelaars van Stad & Zeeland NVM Makelaars in te schakelen om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Voor u het weet, geniet u van uw nieuwe thuis!

Wat kan ik lenen?

 

vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Het is zover! De bouw van de herenhuizen en appartementen bij Bellevue Goese Diep is begonnen. Kom langs tijdens het start bouw evenement op woensdga 17 april a.s.!

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

Gaat u op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april a.s.? Het is de ideale dag om te oriënteren op de woningmarkt. Ontdek onze deelnemende woningen en nieuwbouwprojecten!

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wij nodigen u op vrijdag 22 maart a.s. van harte uit ons Wooncafé te bezoeken. Tijdens het Wooncafé besteden wij ruimschoots aandacht aan uw financieringsmogelijkheden, alle mogelijkheden op de woningmarkt, ons huur en koop aanbod en onze prachtige nieuwbouwprojecten in Goes en Middelburg.

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn