Wat een prachtig bedrag opgehaald voor Kika!

Samen met Indoor Padel Kapelle en alle deelnemers van het Stad & Zeeland NVM Makelaars weekend padeltoernooi hebben we een fantastisch bedrag opgehaald van € 1.500,- voor KiKa! Elke 3 dagen sterft er in Nederland een kind aan kanker. Stichting Kinderen Kankervrij werkt sinds 2002 aan 100% genezing van kinderkanker. 

Een prachtig en belangrijk doel, uiteraard dragen we daar graag aan bij en tijdens het toernooi ook vele anderen met ons! Namens KiKa willen wij nogmaals Indoor Padel Kapelle en alle deelnemers bedanken voor hun steun! 

 

vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

NVM Open Huizen Dag: Een Unieke Kans om Uw Droomhuis te Vinden

NVM Open Huizen Dag: Een Unieke Kans om Uw Droomhuis te Vinden

Op zaterdag 5 oktober is het weer zover: de NVM Open Huizen Dag. Deze dag biedt potentiële kopers de unieke gelegenheid om zonder afspraak meerdere woningen te bezoeken. Bent u op zoek naar een nieuwe woning of wilt u zich oriënteren op de huizenmarkt? Dan is dit de perfecte kans!

GEZOCHT: (Financieel) administratief medewerker m/v

GEZOCHT: (Financieel) administratief medewerker m/v

Voor ons kantoor zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe gemotiveerde collega die onze organisatie komt versterken. Ben jij iemand die makkelijk contact maakt met klanten en snapt dat de klant centraal staat? Ben jij iemand die passie heeft voor de woningmarkt en vastgoed? Vind jij het daarnaast leuk om verantwoordelijk te zijn voor vele administratieve taken en het ondersteunen van de buitendienst? Dan ben jij de duizendpoot die wij zoeken.

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Het is zover! De bouw van de herenhuizen en appartementen bij Bellevue Goese Diep is begonnen. Kom langs tijdens het start bouw evenement op woensdga 17 april a.s.!

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn