UPDATE - Nieuwbouwproject De Zuidsingel

UPDATE: De Zuidsingel

Vorig jaar is de omgevingsvergunning voor het appartementengebouw en de vier woningen van project De Zuidsingel door de gemeente verleend. Tijdens de inzage termijn kwam er een bezwaarschrift binnen en dienden wij de start van de verkoop helaas op te schorten. Wij gaven destijds aan dat wij geen zicht hadden op de duur van deze vertraging.

Nu -een jaar later- kunnen we aangeven dat het bezwaar inmiddels van tafel is en er een onherroepelijke omgevingsvergunning ligt. Het zal niemand echter zijn ontgaan dat de marktomstandigheden in het afgelopen jaar sterk zijn veranderd. Heijmans komt momenteel tot de conclusie dat het nu in verkoop brengen van project De Zuidsingel geen optie is.

Het spijt ons momenteel niet anders te kunnen berichten en hopen op termijn alsnog van start te kunnen met dit fraaie project aan de Zuidsingel in Middelburg. Schrijf u in via de website www.dezuidsingel.nl en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de verkoop van het project!

Stad & Zeeland NVM Makelaars helpt u graag bij de aankoop van uw droomwoning! Heeft u vragen? Neem contact op via 0113-21 11 47 of info@stadenzeeland.nl.

 

vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Start bouw evenement Bellevue Goese Diep!

Het is zover! De bouw van de herenhuizen en appartementen bij Bellevue Goese Diep is begonnen. Kom langs tijdens het start bouw evenement op woensdga 17 april a.s.!

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

NVM Open Huizen Dag 6 april a.s.

Gaat u op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april a.s.? Het is de ideale dag om te oriënteren op de woningmarkt. Ontdek onze deelnemende woningen en nieuwbouwprojecten!

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wooncafé | Ontdek uw volgende woonstap

Wij nodigen u op vrijdag 22 maart a.s. van harte uit ons Wooncafé te bezoeken. Tijdens het Wooncafé besteden wij ruimschoots aandacht aan uw financieringsmogelijkheden, alle mogelijkheden op de woningmarkt, ons huur en koop aanbod en onze prachtige nieuwbouwprojecten in Goes en Middelburg.

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn