Waterstate | 14 luxe huurappartementen, Goes

Waterstate | 14 luxe huurappartementen

€ 1.250 tot € 2.200

Maak uw interesse kenbaar!


Omschrijving

WATERSTATE | 14 luxe huurappartementen
Stad & Zeeland NVM Makelaars biedt u luxe huurappartementen aan in Waterstate Goes. Ontdek de perfecte mix van comfort, stijl en adembenemend uitzicht in ons nieuwe aanbod van 14 huurappartementen. Met een unieke combinatie van hotel- en woonappartementen, biedt dit complex een ongeëvenaarde levensstijl aan het kanaal van Goes. Een groot voordeel is dan ook dat u gebruik kunt maken van de aanvullende services die worden aangeboden door het hotel.

U komt het complex binnen in de lobby, waar u vriendelijk wordt begroet door de medewerkers van het hotel. Op de begane grond is ook een restaurant met terras aan het water aanwezig. U hoeft dus niet de deur uit om een lekker hapje te eten. Op loopafstand van de huurappartementen is het Vitea Wellness resort en de sportclub Fitland gelegen.

De 14 appartementen zijn zorgvuldig ontworpen en afgewerkt. In de appartementen, variërend van 72 tot 112 vierkante meter, komt veel natuurlijk licht binnen dankzij de royale raampartijen die uitkijken over het rustgevende waterlandschap. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn de appartementen ook voorzien van balkons variërend van 10 tot 62 vierkante meter, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht.

De appartementen worden gestoffeerd verhuurd en worden afgewerkt met luxe sanitair en een luxe keuken (opstelling en de kleuren van de keuken variëren per appartement). De appartementen zijn gelegen op de 3e, 4e, 5e en 6e verdieping. In totaal zijn er vier type appartementen. Ontdek welk type het beste bij u past.

Kenmerken van de appartementen:
Gestoffeerd & instapklaar;
Woonoppervlakte 72-112 m2;
Balkon/dakterras 10-62 m2;
Luxe keuken en badkamer;
2 ruime slaapkamers;
Vloerverwarming gehele woning;
Individuele warmtepomp;
Servicekosten tussen de € 75,- en € 150,-;
Huurprijzen vanaf € 1.250,- per maand.
Grijp nu uw kans om de ultieme woonervaring aan het water te beleven. Neem vandaag nog contact met ons op om uw interesse te tonen en uw droomappartement in Waterstate Goes te reserveren. 

Voorwaarden verhuurder
Alvorens wij een woning kunnen toewijzen wordt er getoetst of u aan de gestelde toelatingsnorm voldoet. De verhuurder stelt de volgende voorwaarden:
- Het bruto maandinkomen van de aanvrager(s) dient minimaal 3,5 keer de kale huurprijs van de woning te bedragen;
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 1 jaar;
- De waarborgsom bedraagt 2 maal de kale huurprijs.
Aan de hand van een inschrijving kunnen wij nagaan of u voldoet aan deze gestelde inkomensvoorwaarden.

Interesse?
Welkom thuis in Waterstate Goes - waar luxe en comfort samenkomen. Heeft u interesse in één van deze huurappartementen?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via 0113-211147 of info@stadenzeeland.nl.

Wilt u meer informatie over dit project?

Download brochure

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Postcode
4463 AD
Plaats
Goes

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 72m² tot 112m²
Perceeloppervlakte
ca. 1m² tot 1m²
Inhoud
ca. 216m³ tot 336m³
, Goes foto-0
, Goes foto-1
, Goes foto-2
, Goes foto-3
, Goes foto-4
, Goes foto-5
, Goes foto-6
, Goes foto-7
, Goes foto-8
, Goes foto-9
, Goes
, Goes
10
[ { "lat": 51.5157922, "lng": 3.8913169, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#f5f5f2"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.attraction","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.business","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.medical","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.school","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#71c8d4"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"color":"#e5e8e7"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#8ba129"}]},{"featureType":"road","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#c7c7c7"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#a0d3d3"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#91b65d"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"gamma":1.51}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.government","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road"},{"featureType":"road"},{},{"featureType":"road.highway"}]

form

Meer informatie over dit project ontvangen?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn