Vogelzangsweg, Goes

Vogelzangsweg

Op aanvraag

UITVERKOCHT


Omschrijving

De levensloopbestendige woningen Vogelzangsweg te Goes zijn helaas verkocht. Bent op u op zoek naar een vergelijkbare woning? Wij helpen u graag in uw zoektocht naar uw nieuwe droomwoning!

De makelaars van Stad & Zeeland NVM Makelaars staan graag voor u klaar. Neem gerust voor een vrijblijvend gesprek via 0113 - 21 11 47 of info@stadenzeeland.nl

8 Levensloopbestendige woningen Vogelzangsweg te Goes
Perfecte woningen als u graag gelijkvloers wilt wonen en/of nog niet de stap naar een appartement wil maken. De woningen beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond en daarnaast over een mooie voortuin en een flinke achtertuin op het zuiden. Binnen een paar minuten bent u te voet in het centrum van Goes!

Op de verdieping is een tweede slaapkamer gelegen. Daarnaast zijn er nog een entree, een separaat toilet, diverse praktische binnen bergingen en een buitenberging achterin de tuin.
U beschikt daarbij over een parkeerplaats op eigen terrein en er is daarnaast ruimte voor 8 parkeerplaatsen langs de openbare weg. Grenzend aan het mandelige achterpad zijn de buitenbergingen gesitueerd.

Het ensemble van 8 woningen is ritmisch opgedeeld in 4 blokken van 2 hoofdgebouwen en geschakeld middels bijbehorende bouwwerken met een plat dak. Elk blok is verder geleed door middel van een asymmetrische topgevel, die samen weer een ritme vormen en opbouwen naar een accent op de hoek Vogelzangsweg – Fransen van de Puttestraat. Het ensemble wordt verbonden door de lagere en terugliggende volumes met platte daken.

Het geheel wordt uitgevoerd in fraai baksteen metselwerk (roodbruin op een bruine plint), met wie verticaal gelede kozijnen. De hellende daken worden steil (55o) uitgevoerd en voorzien van natuurrode keramische dakpannen met overstekende wie dakgoten.

Goes is centraal gelegen binnen de Provincie Zeeland. De stad heeft de navolgende kwaliteiten:

• Oude, monumentale binnenstad
• Treinstation
• Gelegen aan de snelweg A58
• Centraal in de driehoek Rotterdam, Breda, Antwerpen
• Voldoende werkgelegenheid, relatief veel arbeidsplaatsen (24.000 arbeidsplaatsen op 37.000 inwoners)

De locatie ligt op de grens van de geliefde bloemenbuurt met voornamelijk jaren ’30 bebouwing en meer oostelijk sociale woningbouw bestaande uit rij- en duplexwoningen. De bloemenbuurt ligt hierbij tussen het centrum en de Vogelzangsweg. De woningen aldaar zijn populair en hebben doorgaans een snelle doorlooptijd bij verkoop.

De ontwikkellocatie ligt nabij het centrum op de voormalige schoollocatie van het Goese Lyceum. De wijk heeft een aantrekkelijk karakter met centrumvoorzieningen op korte afstand, vele scholen en heeft daarnaast een gemakkelijke ontsluiting via de wijk.
Ook openbaar vervoer is op loopafstand beschikbaar. Naast busstations is ook het treinstation dichtbij.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Postcode
4461 NE
Plaats
Goes
, Goes foto-0
, Goes foto-1
, Goes foto-2
, Goes foto-3
, Goes
, Goes
4
[ { "lat": 51.500753030008, "lng": 3.8996695296387, "heading": 126.02545885632, "pitch": 3.5448572075037 } ]
[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#f5f5f2"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.attraction","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.business","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.medical","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.school","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#71c8d4"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"color":"#e5e8e7"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#8ba129"}]},{"featureType":"road","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#c7c7c7"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#a0d3d3"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#91b65d"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"gamma":1.51}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.government","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road"},{"featureType":"road"},{},{"featureType":"road.highway"}]

form

Meer informatie over dit project ontvangen?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn