De Heeren van Essen, Middelburg

De Heeren van Essen

€ 490.000 tot € 995.000 v.o.n.

Wonen met prachtig, weids uitzicht


Omschrijving

DE HEEREN VAN ESSEN | ZORGELOOS WONEN IN EEN GROENE OMGEVING

Langs een kronkelende laan in het landschap van Essenvelt verrijzen prachtige appartementsgebouwen: De Heeren van Essen. Het project omvat in totaal 32 appartementen, verdeeld over twee gebouwen: Allure & Bravoure.

De statige, laangerichte entree van de twee appartementsgebouwen verwijst naar het landhuis van de familie Van Essen dat hier ooit stond. De bijzondere manier waarop de gebouwen in relatie staan tot de omgeving zorgt voor een ware penthousebeleving voor elke toekomstige bewoner. Dit komt niet alleen door de ligging van de gebouwen, maar ook door de vergezichten en het gebruik van organische vormen.

Per gebouw komen er 14 ruime appartementen en twee fantastische penthouses. De prijzen beginnen vanaf circa € 490.000,- v.o.n. en de woonoppervlaktes variëren van circa 103 m² tot 189 m². De bouw is in volle gang en de verwachte oplevering is rond de zomer van 2025.

DE APPARTEMENTEN & PENTHOUSES
De appartementen zijn zo ontworpen dat u de natuur tot in uw huis ervaart. Slim geplaatste doorkijkjes, grote schuifpuien en strategisch geplaatste ramen zorgen ervoor dat u bij binnenkomst direct naar buiten kijkt. De afgeronde, organische balkons zijn niet alleen prachtig, maar laten ook licht en lucht vrij binnenstromen. Neem straks plaats met een drankje en geniet van uw thuis alsof u elke dag op vakantie bent.
In totaal zijn er acht verschillende typen appartementen. Ontdek welk type het beste bij u past.

DE TUIN & HET TUINJUWEEL
Bij De Heeren van Essen wordt het hele jaar door een aangename en gezonde leefomgeving voor mens en dier geboden. De elegante gebouwen voegen zich harmonieus in de natuur. Een deel van deze natuur is al aanwezig, en wordt verder verrijkt met de aanplant van talrijke nieuwe bomen, struiken, kruiden en bloemen. Het resultaat is dat bewoners het hele jaar door kunnen genieten van een weelderige oprijlaan, een prachtig uitzicht en een uitnodigende gemeenschappelijke tuin.
Aan de achterzijde, tussen de twee gebouwen, zal het 'Tuinjuweel' verrijzen: een tuinhuisje speciaal voor alle bewoners van de appartementen. Het nodigt u uit om daar te verblijven, anderen te ontmoeten, te ontspannen, de tuin te onderhouden of gewoon te genieten. En ook al heeft niet iedereen even ‘groene vingers’, we weten zeker dat iedereen hier jarenlang van wilt genieten.

BIJZONDER DUURZAAM
De appartementen worden gebouwd volgens de laatste normen en eisen. Dat betekent dat de appartementen gasloos worden. Ook krijgt elk appartement een duurzaam verwarmingssysteem dat via de vloer verwarmt én koelt. Daarnaast hebben de gevels, vloeren en daken een hoge isolatiewaarde en is er HR++ beglazing toegepast.

DE WIJK ESSENVELT
De Heeren van Essen worden gebouwd aan de rand van Essenvelt, met een prachtig uitzicht op de natuur. Naast de rust en ruimte van het platteland en de natuur, ligt Essenvelt ook dicht bij de stad Middelburg. In de omgeving vindt u uitstekende voorzieningen zoals havens, stranden, sportaccommodaties en een gevarieerd winkelaanbod.

Met de fiets bent u binnen 10 minuten in het centrum. Dankzij de nabijgelegen provinciale wegen en de A58 bent u in 15 minuten in Vlissingen of op het strand. Bovendien bereikt u binnen een half uur Goes, en het prachtige Antwerpen ligt slechts een uur rijden verderop.

Bent u enthousiast? De makelaars van Stad & Zeeland NVM Makelaars ook! We begeleiden u graag bij de aankoop van uw droomwoning! Neem contact op via 0113-21 11 47 of info@stadenzeeland.nl.

Wilt u meer informatie over dit project?

Download brochure

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Postcode
4336 MA
Plaats
Middelburg

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 103m² tot 189m²
Inhoud
ca. 288m³ tot 530m³
, Middelburg foto-0
, Middelburg foto-1
, Middelburg foto-2
, Middelburg foto-3
, Middelburg foto-4
, Middelburg foto-5
, Middelburg foto-6
, Middelburg foto-7
, Middelburg foto-8
, Middelburg foto-9
, Middelburg foto-10
, Middelburg foto-11
, Middelburg foto-12
, Middelburg foto-13
, Middelburg foto-14
, Middelburg
, Middelburg
15

Woningtypen

7 In verkoop

De Heeren van Essen

oppervlakte 103m² tot 189m²
price € 490.000 tot € 1.050.000
Toon 8 woningen
Verberg 8 woningen

Woning
Oppervlakte
Kamers
Prijs
Beemdkroon (special) 0 ong
189m² 3 € 870.000 v.o.n.
Bosanemoon 0 ong
123m² 3 € 585.000 v.o.n.
Verkocht
Grote Wederik (penthouse) 0 ong
Verkocht 164m² 3 € 1.050.000 v.o.n.
Hennegras 0 ong
105m² 3 € 490.000 v.o.n.
Koninginnenkruid 0 ong
125m² 3 € 580.000 v.o.n.
Lelietje-van-Dalen 0 ong
130m² 3 € 620.000 v.o.n.
Valeriaan 0 ong
103m² 3 € 495.000 v.o.n.
Winterakoniet (penthouse) 0 ong
152m² 3 € 990.000 v.o.n.
[ { "lat": 51.4831807, "lng": 3.6115484, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#f5f5f2"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.attraction","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.business","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.medical","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.school","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#71c8d4"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"color":"#e5e8e7"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#8ba129"}]},{"featureType":"road","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#c7c7c7"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#a0d3d3"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#91b65d"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"gamma":1.51}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.government","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road"},{"featureType":"road"},{},{"featureType":"road.highway"}]

form

Meer informatie over dit project ontvangen?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn