Verkocht

Veerhaven appartementen 3 .2

Veerhaven appartementen 3 .2

Veerhaven appartementen 3 .2, Kruiningen foto-
Veerhaven appartementen 3 .2, Kruiningen
Veerhaven appartementen 3 .2, Kruiningen

Kruiningen

Veerhaven appartementen 3 .2

Start bouw appartementencomplex in het 3e kwartaal 2017.

Het penthouse heeft een unieke indeling, waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met optimaal ruimtegebruik, uitzicht en lichtinval. Het penthouse beschikt over een ruime en praktische woon-/eetkamer, een (half) open keuken en elke een zeer riante buitenruimte.

Dit royale moderne comfortabele penthouse heeft 2 slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. Aan bergruimte geen gebrek. Tevens is er een extra berging in de souterrain gelegen. De auto’s kunnen worden geparkeerd in de afgesloten garage in de souterrain, waar elk penthouse over 2 parkeerplaatsen beschikt.

Het uitzicht vanuit elk penthouse kan zondermeer adembenemend worden genoemd. Het uitzicht over de Schelde geeft een wisselend schouwspel van de zeeschepen die de haven van Antwerpen aandoen, met daarachter een verzicht op Zeeuws-Vlaanderen.

Specificaties
- Dakterras
- 2 parkeerplaatsen in souterrain
- Souterrainberging


Wonen in Veerhaven

Op slechts 10 minuten van de winkelstad Goes, midden tussen de grote steden Antwerpen en Rotterdam verrijst een nieuwe woonwijk. Circa 270 woningen en appartementen aan de rand van de Westerschelde en de dorpskern Kruiningen. Naast de vele plaatselijke voorzieningen kunt u van hieruit shoppen in Breda: 40 minuten autominuten, feesten in Antwerpen: 30 autominuten, werken in Europoort of een concertje meepikken in Rotterdam: 50 autominuten.

Werk en een leuke invulling van vrije tijd liggen daarmee altijd dichtbij. En dat vanuit een woonwijk met weidse uitzichten, een eigen stek en tijd voor jezelf. Alle voordelen van een karakteristiek dorp in Zeeland met grootstedelijke voorzieningen binnen handbereik.

Dat is Veerhaven, de nieuwe wijk van Kruiningen. Veerhaven ligt direct achter de zeedijk. Schepen varen vlak onder de kust voorbij op weg naar Antwerpen of het Kanaal door Zuid-Beveland. Altijd een ander uitzicht en altijd veranderende luchten boven de polders en akkers waar de wijk aan grenst. Volop ruimte voor kinderen om te spelen en te stampen in regenplassen, alle tijd om te wandelen over de boulevard met de wind in je haren. Een heerlijke plek om thuis te komen.

De eerste appartementen en woningen staan er. De verkoop van de nieuwe woningen is gestart. Een mooi vooruitzicht!

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Veerhaven appartementen 3 .2
Postcode
4416 XX
Plaats
Kruiningen

Bouw

Soort appartement
Penthouse
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2017
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 106m²
Inhoud
ca. 318m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
1

Garage

Soort garage
Souterrain
Capaciteit
1

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn