afm vrijstelling vergunning afm vrijstelling vergunning afm vrijstelling vergunning afm vrijstelling vergunning

Type L

Koopsom € 149.000 v.o.n.

Type L

Type L, Goes foto-0
Type L, Goes foto-1
Type L, Goes foto-2
Type L, Goes foto-3
Type L, Goes foto-4
Type L, Goes foto-5
Type L, Goes foto-6
Type L, Goes foto-7
Type L, Goes foto-8
Type L, Goes foto-9
Type L, Goes plattegrond-9
Type L, Goes plattegrond-9
Type L, Goes
Type L, Goes
10

Goes

Type L

Op zoek naar een zorgeloze investering? A-Leisure Recreatiemakelaars & Stad & Zeeland NVM Makelaars bieden u de kans om te investeren in een luxe hotelconcept. Een ontzorgde investering waarin u profiteert van een langjarig rendement op verhuur.

Het luxe complex met hotel- én woonappartementen voorziet in 89 innovatieve hotelappartementen voor investering en 14 woonappartementen voor permanente bewoning, een restaurant en een shop op een prachtige locatie. De samenwerking met Fitland en Vitae Wellnessresort Goes zorgen voor een unieke Leisure beleving!

Bij Waterstate investeert u in een luxe hotelconcept waar het de gasten én u aan niets ontbreekt. Met de aankoop van een hotelappartement investeert u in dit unieke concept en geniet u van rendement en comfort.

Hotelappartementen:
Bij een investering in Waterstate heeft u keuze uit diverse appartementstypen: L, XL en XXL. Alle typen zijn voorzien van een zeer luxe interieur, een complete pantry en een moderne badkamer. Aan de achterzijde van het luxe aparthotel kijken de hotelappartementen uit over het kanaal van Goes.

De indeling van de hotelappartementen is zeer uniek. De hotelappartementen type XL en XXL hebben namelijk een flexibele dag- en nachtindeling met verstelbare bedden. De bedden kunnen overdag verhoogd worden tot aan het plafond waardoor er alle ruimte ontstaat voor een woonkamer met eettafel of een werkruimte met ruime bank. Deze zitten al onder het bed verscholen, dus slepen is niet aan de orde. Alles gaat vanzelf, met één druk op de knop. Dankzij deze slimme constructie bieden de types XL en XXL aan maximaal 4 personen. Type L biedt plaats aan maximaal 3 personen.

Type L:
- Appartement voor 2 tot 3 personen
- Oppervlakte ca. 25 m2
- 15 jarige huurovereenkomst met ter keuze een vaste of variabele formule
- Vaste formule met 4,75% geïndexeerde huurinkomsten
- Variabele formule met een start rendement van 5%
- Complete ontzorging voor u als eigenaar
- Prijzen vanaf € 149.000,- v.o.n. excl. BTW, incl. inventaris

Type XL:
- Appartement voor 2 tot 4 personen
- Oppervlakte ca. 28 m2
- 15 jarige huurovereenkomst met ter keuze een vaste of variabele formule
- Vaste formule met 4,75% geïndexeerde huurinkomsten
- Variabele formule met een start rendement van 5%
- Complete ontzorging voor u als eigenaar
- Prijzen vanaf € 177.000,- v.o.n. excl. BTW, incl. inventaris

Type XXL:
- Appartement voor 2 tot 4 personen
- Oppervlakte ca. 39 m2
- 15 jarige huurovereenkomst met ter keuze een vaste of variabele formule
- Vaste formule met 4,75% geïndexeerde huurinkomsten
- Variabele formule met een start rendement van 5%
- Complete ontzorging voor u als eigenaar
- Prijzen vanaf € 199.000,- v.o.n. excl. BTW, incl. inventaris

Financiering:
Het aangaan van een financiering kan extra interessant zijn vanwege de zeer lage hypotheekrente. Hiermee kan uw rendement op eigen vermogen aanzienlijk worden verhoogd en een mooi hefboomeffect worden gecreëerd. Onze intermediair bespreekt graag met u uw persoonlijke mogelijkheden.

Heeft u interesse in één van de unieke hotelappartementen in Waterstate? Wij helpen u graag verder om uw wensen en mogelijkheden te onderzoeken.

Kenmerken

Aanvaarding

Koopsom
€ 149.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Adres
Type L
Postcode
4463 AG
Plaats
Goes

Bouw

Soort appartement
Portiekflat
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 25m²
Inhoud
ca. 82m³

Indeling

Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
1
[ { "lat": 51.51128023841, "lng": 3.8906042720276, "heading": 52.728058477174, "pitch": -0.051823351657461 } ]
[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#f5f5f2"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.attraction","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.business","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.medical","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.school","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#71c8d4"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"color":"#e5e8e7"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#8ba129"}]},{"featureType":"road","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#c7c7c7"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#a0d3d3"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#91b65d"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"gamma":1.51}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.government","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road"},{"featureType":"road"},{},{"featureType":"road.highway"}]

form

Heeft u een woning op het oog?

Neem contact met ons op

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn