Stadsvilla 1

Op aanvraag

Stadsvilla 1

Stadsvilla 1, Middelburg foto-0
Stadsvilla 1, Middelburg foto-1
Stadsvilla 1, Middelburg foto-2
Stadsvilla 1, Middelburg foto-3
Stadsvilla 1, Middelburg foto-4
Stadsvilla 1, Middelburg foto-5
Stadsvilla 1, Middelburg foto-6
Stadsvilla 1, Middelburg foto-7
Stadsvilla 1, Middelburg foto-8
Stadsvilla 1, Middelburg foto-9
Stadsvilla 1, Middelburg foto-10
Stadsvilla 1, Middelburg foto-11
Stadsvilla 1, Middelburg plattegrond-11
Stadsvilla 1, Middelburg plattegrond-11
Stadsvilla 1, Middelburg
Stadsvilla 1, Middelburg
12

Middelburg

Stadsvilla 1

UPDATE DE ZUIDSINGEL
Vorig jaar is de omgevingsvergunning voor het appartementengebouw en de vier woningen van project De Zuidsingel door de gemeente verleend. Tijdens de inzage termijn kwam er een bezwaarschrift binnen en dienden wij de start van de verkoop helaas op te schorten. Wij gaven destijds aan dat wij geen zicht hadden op de duur van deze vertraging.

Nu -een jaar later- kunnen we aangeven dat het bezwaar inmiddels van tafel is en er een onherroepelijke omgevingsvergunning ligt. Het zal niemand echter zijn ontgaan dat de marktomstandigheden in het afgelopen jaar sterk zijn veranderd. Heijmans komt momenteel tot de conclusie dat het nu in verkoop brengen van project De Zuidsingel geen optie is.

Het spijt ons momenteel niet anders te kunnen berichten en hopen op termijn alsnog van start te kunnen met dit fraaie project aan de Zuidsingel in Middelburg. Schrijf u in via de website www.dezuidsingel.nl en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de verkoop van het project!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

DE ZUIDSINGEL - TYPE NOORDPOORT

Met gepaste trots presenteren Stad & Zeeland NVM Makelaars en Heijmans Vastgoed het project De Zuidsingel in Middelburg. Een prachtig ontwerp dat qua architectuur aansluit aan de geschiedenis van de stad én mooi aansluit bij de omliggende woningen. Bent u op zoek naar een appartement, penthouse of stadsvilla in hartje Middelburg?

Er is de veel energie gestoken in het maken van een plan dat recht doet aan de Zuidsingel, Korte Noordstraat, Koningstraat en de directe omgeving. Er is uitgebreid gekeken naar wat Middelburg typeert. Die typering, een aantal stedenbouwkundige ontwerpprincipes en -uitgangsposities hebben als basis gediend voor ontwerpstudies.

LOCATIE
Het project ligt aan de gelijknamige straat De Zuidsingel, tussen de Korte Noordstraat en de Koningstraat in Middelburg. Mocht u niet zo bekend zijn in de stad, dit is de plek waar nu een klein parkje met speeltoestellen en bankjes is. Als u straks aan de Zuidsingel woont, kunt u de karakteristieke Abdijtoren ‘de Lange Jan’ en de Watertoren zien. U loopt er ook zo naar toe, want u woont hier in het centrum. Ideaal, alles bij de hand!

Het winkelaanbod in Middelburg is goed. De stad heeft het grootste winkelaanbod van heel Zeeland. Op de Lange Delft vind je winkelketens zoals H&M, ICI Paris XL, Hema en Hunkemöller. Verder worden de leuke straatjes gesierd door winkels van lokale ondernemers. Ook is er elke donderdag en zaterdag markt in de binnenstad van Middelburg. De grootste van heel Zeeland en daar wandelt u vanaf de Zuidsingel zo naar toe.

Van De Zuidsingel bent u in 10 minuten fietsen bij Landgoed ter Hooge of de Sint Laurense Weihoek. Geniet van een wandeling, sport in de buitenlucht of maak een lange fietstocht. Misschien wel naar het strand bij Vlissingen of de andere mooie stranden van Walcheren. En golft u graag? Golfbaan de Zweeuwsche ligt op slechts 10 minuten rijafstand.

MIDDELBURG
Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland. Dat Middelburg zo populair is bij bewoners en bezoekers is terecht. Het horeca- en winkelaanbod is uitstekend en overal beleeft u het water! U dwaalt hier heerlijk door de afwisselende straatjes en geniet u van de oudheid die nog zichtbaar is. In totaal telt de stad Middelburg wel 1.100 rijksmonumenten.

Middelburg ligt in het hart van Zeeland. De diverse provinciale wegen en de A58 zorgen ervoor dat u met 15 minuten in Vlissingen bent of op het strand zit. Verder bent u met een half uurtje in Goes en het prachtige Antwerpen is maar een uur rijden. Reist u met het openbaar vervoer, dan fietst u vanaf de Zuidsingel in 5 minuten naar het treinstation dat net even buiten de vesting ligt.

INTERESSE?
Stad & Zeeland NVM Makelaars helpt u graag bij de aankoop van uw droomwoning! Heeft u vragen? Neem contact op via 0113-21 11 47 of info@stadenzeeland.nl.

Kenmerken

Aanvaarding

Koopsom
Op aanvraag
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Adres
Stadsvilla 1
Postcode
4331 RT
Plaats
Middelburg

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, Tussenwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 176m²
Inhoud
ca. 528m³

Indeling

Aantal kamers
1
Aantal verdiepingen
1
[ { "lat": 51.502677405329, "lng": 3.6112337439026, "heading": 120.9521574404, "pitch": -0.73636736490757 } ]
[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#f5f5f2"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.attraction","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.business","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.medical","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.school","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#71c8d4"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"color":"#e5e8e7"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#8ba129"}]},{"featureType":"road","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#c7c7c7"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#a0d3d3"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#91b65d"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"gamma":1.51}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.government","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road"},{"featureType":"road"},{},{"featureType":"road.highway"}]

form

Heeft u een woning op het oog?

Neem contact met ons op

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn