Home | Dienstverlening | Onze diensten

Onze diensten

U bent voornemens uw woning te koop te zetten. Hierbij is het belangrijk dat u kiest voor de makelaar die u een goed gevoel geeft en daarnaast het beste totaalpakket biedt om uw woning succesvol te verkopen. Dan bent u bij Stad & Zeeland NVM Makelaars aan het goede adres!
Uiteraard hoopt u dat u in dat fijne huis, op die goede stek kunt gaan wonen. Maar hoe bereikt u dat; wanneer brengt u een bod uit en hoe hoog is dat bod? Dit en nog veel meer vraagt om deskundige begeleiding. Met onze expertise zorgen we dat uw droomhuis ook werkelijk uw "thuis" wordt.
U wilt er op vertrouwen dat de waarde van uw woning correct is. Wij verzorgen tegen marktconforme tarieven graag een taxatie voor u. Een taxatie is een onafhankelijk waardeoordeel. Dit waardeoordeel dient objectief en deskundig te worden uitgevoerd. Mogelijke doelen van een taxatie zijn: aanvragen hypotheek; waardebepaling bij boedelscheiding; waardebepaling voor fiscale doeleinden etc.
Als u een huis koopt, heeft u vaak ook een hypotheek nodig. Met een hypotheek gaat u voor een lange periode een maandelijkse verplichting aan die impact heeft op uw financiele situatie. Hypotheken is een specialisme. Stad & Zeeland NVM makelaars werkt daarom actief samen met zeer deskundige hypotheekadviseurs.
Uw droomwoning niet gevonden tussen het huidige woningaanbod? Wij sturen u graag per mail de nieuw aangemelde woningen toe via onze vrijblijvende zoekopdracht!
Appartementen te koop in regio Goes ✓ Toonaangevende makelaardij in Goes ✓ Succesvolle verkoop ✓ Deskundige aankoopbegeleiding ✓ Advies op maat.
Whatsapp