Zeewolde, Slingerweg 3 - D 5

Appartement
Verkocht
Home | Zeewolde, Slingerweg 3 - D 5

Omschrijving

Center Parcs Marina de Eemhof 041 – 4 personen VIP

A-leisure en Center Parcs Vastgoed bieden u een zeer courant driekamer recreatieappartement aan met prachtig uitzicht op de jachthaven en het Eemmeer. Marina de Eemhof bestaat in het totaal uit 100 appartementen, verdeeld over 4 gebouwen. De ruime appartementen zijn geschikt voor 4 tot 12 personen. Het appartementencomplex is gebouwd in “Port Grimaud stijl” en straalt hiermee een stukje Franse Riviera uit.

Indeling: Hal met entree, toilet, badkamer met Finse sauna en bubbelbad. Twee ruime slaapkamers met boxspring bedden. Woon- en eetkamer met complete keuken onder meer voorzien van vaatwasser, gaskookplaat, koelkast en combimagnetron. Een ruim privébalkon maken het geheel compleet. Het appartement is voorzien van een compleet inventaris wat in de prijs begrepen is.

Marina de Eemhof maakt onderdeel uit van Center Parcs de Eemhof. Dit prachtige 5 sterren park van Center Parcs zal de komende jaren een grootschalige renovatie krijgen.

Het appartement dient te worden verhuurd door Center Parcs. De bestaande huurovereenkomst loopt nog tot 2023 waarbij een verlenging met nog eens 5 jaar mogelijk ik. De huurinkomsten zijn gekoppeld aan de omzet en is bij de huidige verhuurprestatie ruim 5%.

Voor u als toekomstige eigenaar geldt een verhuurplicht. Eigen gebruik is beperkt mogelijk middels een “last minute” regeling.

Dit driekamerappartement gelegen op de eerste verdieping is bijzonder interessant als beleggingsobject waarbij het appartement langjarig is verhuurd aan Center Parcs. Tezamen met het naastgelegen Center Parcs de Eemhof en haar vele voorzieningen zijn er uitstekende ingrediënten aanwezig voor een hoge bezettingsgraad. Hiervan kunt u als investeerder profiteren.

Vraagprijs € 230.000,- kosten koper, exclusief BTW

Vertel anderen over deze woning

vraagprijs

€ 230.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2010
Inhoud 
213 m3
Woonopp. 
71 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
2
Aanvaarding 
in overleg
Voorzieningen 
sauna

Meer informatie?

Whatsapp