Zeewolde, Slingerweg 1 - A 745

Woonhuis
Verkocht
Home | Zeewolde, Slingerweg 1 - A 745

Omschrijving

Center Parcs De Eemhof – Wilg

INVESTERING - A-leisure biedt u een 6-persoonswoning aan op het succesvolle Center Parcs De Eemhof. De cottage wordt aangeboden met een langjarige huurovereenkomst en u ontvang een geïndexeerde huuropbrengst van de netto-koopprijs, dit kan gedurende de looptijd oplopen tot wel 6%. Of u kiest voor een variabele huuropbrengst en deelt direct mee van het succes van Center Parcs. Een zeer aantrekkelijke investering.

Het 5 birdie paradepaardje van Center Parcs wordt vanaf eind december 2019 volledig gemoderniseerd, waarbij naast de cottages ook de centrale faciliteiten en de rest van het park naar een nog hoger niveau worden getild. De cottages (2 tot 8 persoons) worden in Comfort, Premium, VIP luxe niveaus uitgevoerd waardoor het park de allure en uitstraling behoudt waar Center Parcs De Eemhof om bekend staat.

Wilg: Premium cottage voor 6 personen: Voor alles in deze ruime en aangename cottages geldt dat het niveau van luxe en gemak verhoogd is. De open keuken grenst aan de woonkamer met open haard, smart-tv en schuifpui naar het terras met luxe tuinmeubilair. De keuken is volledig uitgerust met servies, bestek en onder andere een vaatwasser en magnetron. Twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed. De derde slaapkamer heeft ensuite een badkamer met wastafel en inloopdouche. De tweede badkamer is voorzien van een bad/douche combinatie, wastafel en twee toiletten (waarvan één separaat). Het moderne interieur en de grafische vormen die in de gehele cottage zijn doorgevoerd geven de cottage een nog luxere uitstraling.

Kenmerken: - oppervlakte 92 m2 - perceeloppervlakte variërend van 238 m2 tot 838 m2 eigen grond - met 15 jarige huurovereenkomst met Center Parcs - beperkt eigen gebruik, vraag naar de mogelijkheden - prijs exclusief BTW.

Als u kiest voor een cottage op De Eemhof dan investeert u - zonder zorgen, - in een vernieuwde recreatiewoning, - in een vakantiepark van 65 hectare met grootschalige centrumfaciliteiten, - in een gewilde vakantiebestemming nabij Amsterdam en Utrecht, - in aantrekkelijke fiscale voordelen.

Koopprijs: € 265.000,- k.k. incl. renovatie en inventaris, excl. BTW.

Van dit type zijn diverse woningen beschikbaar in de prijsklasse van € 265.000,- tot € 282.000,- incl. renovatie en inventaris, excl. BTW.

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 283.994,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
1980
Inhoud 
230 m3
Woonopp. 
92 m2
Perceelopp. 
238 m2
Kamers 
4
Slaapkamers 
3
Aanvaarding 
in overleg
Voorzieningen 
tv kabel
zwembad

Meer informatie?

Whatsapp