Zandvoort, Vondellaan 60 - A 474

Woonhuis
Verkocht
Home | Zandvoort, Vondellaan 60 - A 474

Omschrijving

Center Parcs Park Zandvoort – Cottage 474

Op zoek naar een investering, vermogensopbouw of pensioenaanvulling? Neem dan deel aan het succes van Center Parcs.

Na het zeer succesvolle Port Zélande is Park Zandvoort het nieuwste project in Nederland. Voor u de kans vastgoed aan te kopen op een A-locatie met een langjarige huurovereenkomst, gegarandeerde huurinkomsten en volledige ontzorging.

Premium cottage voor 18 personen: - de Premium uitvoering heeft de extra’s die een vakantie feestelijk kleuren - perceeloppervlak van 1034 m2 eigen grond, - inclusief uitgebreid revitalisatieprogramma, - met 15 jarige huurovereenkomst met Center Parcs, - beperkt eigen gebruik, vraag naar de mogelijkheden, - prijs exclusief BTW. [bijgevoegde afbeeldingen geven een impressie van de Premium uitvoering en zijn afkomstig van de modelcottage voor 6 personen]

Park Zandvoort staat synoniem voor vakantieplezier. Park Zandvoort staat ook synoniem voor een succesvolle investering. Laat het úw investering zijn!

Als u kiest voor een cottage op Park Zandvoort dan investeert u - zonder zorgen, - in een vernieuwde recreatiewoning, - in een vakantiepark dat zich al ruimschoots heeft bewezen, - in een gewilde vakantiebestemming nabij Amsterdam, - in aantrekkelijke fiscale voordelen.

Informeer naar de mogelijkheden. Ons team staat voor u klaar! T 0113 - 22 84 60 | www.aleisure.nl | mail@aleisure.nl

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 732.750,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
1989
Inhoud 
653 m3
Woonopp. 
261 m2
Perceelopp. 
1 034 m2
Kamers 
10
Slaapkamers 
9
Aanvaarding 
in overleg
Voorzieningen 
tv kabel
zwembad

Meer informatie?

Whatsapp