Zandvoort, Vondellaan 60 - A 413

Woonhuis
Verkocht o.v.
Home | Zandvoort, Vondellaan 60 - A 413

Omschrijving

Park Zandvoort – Cottage 413

Op zoek naar een investering, vermogensopbouw of pensioenaanvulling? Neem dan deel aan het succes van Center Parcs.

Na het zeer succesvolle Port Zélande is Park Zandvoort het nieuwste project in Nederland. Voor u de kans vastgoed aan te kopen op een A-locatie met een langjarige huurovereenkomst, gegarandeerde huurinkomsten en volledige ontzorging.

VIP cottage in een unieke variant voor 10 personen. Extra luxe met uitgebreid sanitair voorzien van sauna en royaal bubbelbad: - de VIP uitvoering heeft de luxe van het goede leven - perceeloppervlak van 427 m2 eigen grond, - inclusief uitgebreid revitalisatieprogramma, - met 15 jarige huurovereenkomst met Center Parcs, - beperkt eigen gebruik, vraag naar de mogelijkheden, - prijs exclusief BTW. [bijgevoegde afbeeldingen geven een impressie van de VIP uitvoering en zijn afkomstig van de modelcottage voor 4 personen]

Park Zandvoort staat synoniem voor vakantieplezier. Park Zandvoort staat ook synoniem voor een succesvolle investering. Laat het úw investering zijn!

Als u kiest voor een cottage op Park Zandvoort dan investeert u - zonder zorgen, - in een vernieuwde recreatiewoning, - in een vakantiepark dat zich al ruimschoots heeft bewezen, - in een gewilde vakantiebestemming nabij Amsterdam, - in aantrekkelijke fiscale voordelen.

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 524.500,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
1989
Inhoud 
355 m3
Woonopp. 
142 m2
Perceelopp. 
486 m2
Kamers 
6
Slaapkamers 
5
Aanvaarding 
in overleg
Voorzieningen 
tv kabel
zwembad
sauna

Meer informatie?

Whatsapp