Wemeldinge, 't Scheld 36

Appartement
Verkocht
Home | Wemeldinge, 't Scheld 36

Omschrijving

Instap klaar top appartement op de eerste verdieping met een zonneterras van maar liefst 152m2 en een uitmuntend uitzicht over de Oosterschelde!

Vanaf het water gezien stevenen er drie markante torens hoog boven de zeedijk uit. Het is bijzonder dat de gebouwen van ‘Residence Weumelinghe’ (bouwjaar 2011) zo dicht op de zeedijk mochten worden gebouwd. Uw geluk, want door deze positie en de hoogte kijkt u vanuit uw appartement uit over de Oosterschelde. U kunt iedere dag weer genieten van een heel palet aan kleuren: het groen van het gras, geel van het strand, blauw van de zee en wit van de wolken. Zoveel rust en ruimte, hier kunt u één zijn met de natuur.

Indeling Appartement: Via de begane grond betreedt u het appartementengebouw en komt u binnen in het portaal, via de trap of lift komt u aan op de eerste woonlaag. Via de voordeur komt u in de entree met meterkast, de ruime hal met separaat toilet, bijkeuken met WTW installatie en witgoedaansluitingen, twee ruime slaapkamers resp. 15,8 m2 en 13,4m2, luxe badkamer met dubbele wastafelcombinatie en douche en woonkamer van maar liefst 64 m2 met open keuken. Het appartement wordt verwarmd door een individuele, gasgestookte, combi hoog rendementsketel. De ruimtes (met uitzondering van de woonkamer/ open keuken) worden verwarmd door middel van plaatradiatoren. In de woonkamer/open keuken wordt vloerverwarming als hoofdverwarming voorzien. De glazen aluminium pui, met ramen die van vloer tot plafond reiken, bieden u optimaal uitzicht op de Oosterschelde en het strandje van Wemeldinge. Door simpelweg de glazen pui als een harmonica weg te schuiven is de beleving fantastisch!

Om te genieten van het uitzicht, de zon en de buitenlucht is er een zeer ruim zonneterras (152m2). Daarnaast is aan de achterzijde nog een balkon van 18m2 gelegen op het zuidwesten.

U beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage evenals een separate berging. Met de auto rijdt u zo de parkeergarage in om vervolgens met de lift of trap naar de voordeur van uw appartement te worden gebracht.

Appartement: mag zowel permanent als recreatief worden bewoond. Vereniging van eigenaren: gem. €200,00 per maand Plattegrond: de weergegeven plattegronden zijn in spiegelbeeld.

Omgeving: Door zijn centrale ligging in Zeeland heeft Wemeldinge vele mogelijkheden voor een dagje uit. Met de auto bent u binnen 10 minuten in het bruisende Goes voor de dagelijkse boodschappen, kunt u gezellig winkelen, een goede treinverbinding en tal van ontspannings- en sportmogelijkheden, zoals de Goese Golf, duikmogelijkheden of 's avonds langs de zeedijk wandelen en veel meer, ”puur woongenot”. In een half uur bereikt u al monumentaal Middelburg of maritiem Vlissingen en de wereldsteden Rotterdam en Antwerpen zijn binnen een uur bereikbaar.

Inruil eigen woning mogelijk!

Interesse? Bij dit appartement ontbreekt het u werkelijk aan niets! Uiteraard wilt u deze rust en ruimte zelf ervaren, wij nodigen u bij deze dan ook van harte uit om een keer te komen kijken. De makelaar leidt u graag rond in dit uitstekend afgewerkte appartement!

U kunt in plaats van het bovengenoemde appartement (nr 36) ook kiezen voor een casco appartement zodat u uw eigen inrichtingswensen kan realiseren geheel naar uw wens. Om u goede een indruk te geven verwijzen wij u naar de mogelijkheden getoond op onze website: www.stadenzeeland.nl en Funda.nl

Vertel anderen over deze woning

vraagprijs

€ 499.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2011
Inhoud 
395 m3
Woonopp. 
125 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
2
Aanvaarding 
in overleg
Voorzieningen 
mechanische ventilatie
tv kabel
schuifpui
lift

Meer informatie?

Whatsapp