Pierre & Vacances Terrazas 12-111, Manilva

Appartement
Beschikbaar
Home | Pierre & Vacances Terrazas 12-111, Manilva

Omschrijving

Pierre & Vacances Terrazas - Appartement 12-111

Investeren in Spanje was nog nooit zo overzichtelijk.

Kies voor dit fraaie 4-persoonsappartement op de eerste verdieping. Met ruim 75 m2 appartement en 11 m2 terras een heerlijk verblijf onder de Spaanse zon.

Koopprijs € 144.072,- exclusief IVA [BTW]

Terrazas Costa del Sol bestaat uit luxe appartementen met uitzicht over de Middellandse zee en de rots van Gibraltar. Er is volop gelegenheid voor eigen gebruik zowel tijdens het hoogseizoen als gedurende de winter. Dit geeft u de mogelijkheid uw spaargeld te laten renderen en zelf te genieten van de Spaanse zon.

U kiest voor een investering met vaste of geïndexeerde huurinkomsten. De langjarige huurovereenkomst is in te vullen met diverse pakketten om zelf gebruik te maken van uw verblijf of met deze vakantierechten via het uitgebreide uitwisselingsprogramma van Pierre & Vacances een heerlijke vakantie elders te boeken.

Overige kenmerken: - Unieke combi tussen investeren en overwinteren - Uitstekende bereikbaarheid via vliegveld Malaga - Zuidelijk gelegen, heerlijk klimaat met zachte winters - Complete ontzorging via formule Pierre & Vacances

De gebruikte afbeeldingen op deze site zijn willekeurig gekozen en geven een algemeen beeld van het complex en de diversiteit aan appartementen. Uiteraard is bezoek ter plaatse de beste manier deze unieke locatie zelf te ervaren. Vraag naar de mogelijkheden hiervoor.

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 144.072,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2009
Inhoud 
200 m3
Woonopp. 
75 m2
Kamers 
2
Slaapkamers 
1
Aanvaarding 
in overleg
Voorzieningen 
zwembad

Meer informatie?

Whatsapp