Ouddorp, Port Zelande 574

Woonhuis
Verkocht o.v.
Home | Ouddorp, Port Zelande 574

Omschrijving

INVESTERING – Op een prachtig park, direct aan het Grevelingenmeer, bieden A-Leisure Recreatiemakelaars en Center Parcs Vastgoed deze schitterende 2-persoons Comfort cottage aan. Een keurige cottage op A-locatie. U heeft zicht op het water en loopt binnen een paar minuten naar de uitgebreide centrumvoorzieningen. De cottage is volledig gemoderniseerd en heeft een aantrekkelijke huurovereenkomst met door Center Parcs gegarandeerde huurinkomsten van € 5.876,- per jaar (excl. BTW). Een uitstekende investering waarbij de de kosten voor exploitatie grotendeels voor Center Parcs zijn. Vraag naar de onderliggende stukken en mogelijkheden.

HET PARK - Fantastisch gelegen aan het Grevelingenmeer, met de Noordzee op loopafstand, is Center Parcs Port Zélande in alle seizoenen in trek bij vakantiegangers. Het park heeft een grote diversiteit aan mooie cottages, gelegen in een natuurlijke omgeving. Port Zélande heeft een scala aan buitenactiviteiten, de outdoor klimtoren, een segway, paintballen of waterfietsen. Daarnaast heeft Port Zélande ook een tal van binnenactiveiten: van warme bubbelbaden tot biljart en bowlen in de Adventure Factory.

Center Parcs investeert in de toekomst en heeft een grondige renovatie uitgevoerd op Port Zélande. Daarmee is Port Zélande nog succesvoller en aantrekkelijker voor huurders én investeerders die rendement zoeken.

Een aantal kenmerken van de uitgevoerde revitalisatie: - Volledig ingerichte open keuken met inbouwapparatuur - Stijlvol en vernieuwd sanitair - Comfortabele en sfeervolle slaapkamers - Nieuw inventaris in up to date Center Parcs stijl

Er is geen eigen gebruik. Als investeerder in de Center Parcs Formule heeft u direct voordeel bij het boeken van een cottage op een park van Center Parcs in Nederland, Belgie, Duitsland of Frankrijk.

Port Zélande is gelegen op de brouwersdam, een zeewering. De grond is zodoende in eigendom bij Staatsbosbeheer. De erfpachtvanon is tot 2086 afgekocht.

U bent van harte welkom deze unieke omgeving zelf te ervaren, het park te bezoeken en de cottage te bezichtigen. Bezoek uitsluitend op afspraak.

Vraagprijs € 127.500,- kosten koper excl. BTW

Vertel anderen over deze woning

vraagprijs

€ 127.500,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
1990
Inhoud 
105 m3
Woonopp. 
35 m2
Perceelopp. 
70 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
1
Aanvaarding 
in overleg

Meer informatie?

Whatsapp