Center Parcs Park Hochsauerland 309, Medebach

Woonhuis
Verkocht
Home | Center Parcs Park Hochsauerland 309, Medebach

Omschrijving

Center Parcs Park Hochsauerland - Cottage 309

Neem deel aan het succes van Center Parcs! Aantrekkelijke investering via een topaanbieder van recreatiewoningen in Europa.

Park Hochsauerland is prachtig gelegen in een heuvelrijk gebied, vlakbij het bij Nederlanders zeer geliefde Winterberg. Een park met twee hoogseizoenen met het gehele jaar een hoge bezettingsgraad. Dit biedt u als investeerder de unieke mogelijkheid hiervan te profiteren en direct inkomsten te genereren uit de succesformule van Center Parcs.

Deze VIP cottage voor 2 personen heeft een huurovereenkomst met een variabel rendement via Center Parcs tot (minimaal) 1 december 2032. Bij het variabele rendement deelt u mee in de omzethuur van het gehele park. U ontvangt jaarlijkse gegarandeerde huurinkomsten van: € 4.403,- ex. MwSt.

U koopt uw vakantiewoning in de huidige staat (renovatie 2019/20). Na de aanschaf hoeft u zich als eigenaar nergens druk om te maken. Center Parcs neemt het beheer en onderhoud voor haar rekening. U bent hierdoor verzekerd van een zorgeloze investering met door Center Parcs gegarandeerde huurinkomsten gedurende de looptijd van het huurcontract.

Vanzelfsprekend zijn de onderliggende stukken en aanvullende informatie waaronder rendementsberekeningen beschikbaar. A-Leisure Recreatiemakelaars is preferred partner van Center Parcs Vastgoed (Pierre & Vacances Property Investment) en betrokken bij de verkoop op Center Parcs Park Hochsauerland.

Overige kenmerken:

  • Fiscaal aantrekkelijke investering in Duitsland
  • Langdurige huurovereenkomst met Center Parcs
  • Luxe en moderne centrumvoorzieningen inclusief Aqua Mundo en supergrote buitenspeeltuin Aventura.
  • Hoge bezettingsgraad gedurende het hele jaar door 2 hoogseizoenen
  • Prijzen is exclusief MwSt (BTW)

De afbeeldingen zijn willekeurig gekozen. Specifieke gegevens kunnen afwijken van het getoonde.

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 164.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
1994
Inhoud 
2 m3
Woonopp. 
64 m2
Perceelopp. 
402 m2
Kamers 
2
Slaapkamers 
1
Aanvaarding 
in overleg

Meer informatie?

Whatsapp