Center Parcs Les Ardennes 429, Vielsalm

Woonhuis
Verkocht
Home | Center Parcs Les Ardennes 429, Vielsalm

Omschrijving

Center Parcs Les Ardennes Cottage 429 - Comfort 4-persoons.

In 2017 vernieuwde woning met gegarandeerd rendement!

Center Parcs Les Ardennes beschikt over 350 recreatiewoningen die verspreid over de zuidhelling van het park liggen. U verwerft een woning die in 2017 volledig gerenoveerd is en wordt de volledige eigenaar van de woning en de grond. Tegelijkertijd gaat u door met de huurovereenkomst die een gegarandeerd en netto-inkomen geeft. Center Parcs wordt uw enige huurder en zorgt voor het beheer en onderhoud van uw woning. Bovendien zijn het merendeel van de vaste en variabele kosten (o.m. verzekeringen, onderhoud, vervanging inventaris na 10 jaar) voor rekening van Center Parcs. Zodoende een zeer overzichtelijke investering.

De woning is uitgerust met modern meubilair, een volledig uitgeruste keuken en een open haard. De kamers zijn comfortabel en hebben veel opbergruimte. De decoratie zorgt voor een sfeer die perfect is aangepast aan de buitenomgeving.

Als investeerder bij Center Parcs Vastgoed ontvangt u:

- Gegarandeerde huur

- variabele huur + percentage van de totale huuromzet - Zorgeloos investeren - Beheer en onderhoud door Center Parcs - Geen verhuur provisie of leegstand risico - Doorverkoop altijd mogelijk

A-Leisure Recreatiemakelaars is preferred partner van Center Parcs Vastgoed (Pierre & Vacances Property Investment) en betrokken bij de projectmatige verkoop Center Parcs Les Ardennes. Vraag naar het overige aanbod!

Vertel anderen over deze woning

vraagprijs

€ 147.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Inhoud 
140 m3
Woonopp. 
60 m2
Perceelopp. 
125 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
2
Aanvaarding 
in overleg

Meer informatie?

Whatsapp