America, Peelheideweg 25 - 614

Woonhuis
Beschikbaar
Home | America, Peelheideweg 25 - 614

Omschrijving

INVESTERING - A-Leisure biedt u een 4-persoonswoning aan op Center Parcs Limburgse Peel. Een park wat gekenmerkt wordt door de ruime opzet en veel vrijstaande recreatiewoningen. De cottages worden aangeboden met een langjarige huurovereenkomst. U ontvangt ter keuze een vaste geïndexeerde huuropbrengst van de netto-koopprijs of een vast percentage van de omzethuur van alle cottages tezamen. Een zeer aantrekkelijke en overzichtelijke investering.

COTTAGE - VIP 4-Persoons

Vrijstaande luxe cottage voor 4 personen. Sfeervolle woonkamer met open haard en schuifpui die toegang biedt tot het terras. De cottage beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer met regenouche en bubbelbad en een separaat toilet. Daarnaast heeft deze cottage een aparte saunaruimte en een heerlijk terras met 2 zonneligabedden.

Van dit type zijn diverse woningen op het park. Vraag naar de beschikbaarheid en prijsklasse.

CENTER PARCS - 7 redenen om te investeren in Center Parcs 1. Een sterk en vertrouwd merk 2. Geïndexeerde huurinkomsten mogelijk 3. Aantrekkelijke variabele formule 4. Zorgeloos beheer en onderhoud door Center Parcs 5. Professionele begeleiding 6. Center Parcs is uw enige huurder 7. Langjarige huurovereenkomsten

Prijzen zijn kosten koper, exclusief BTW, inclusief inventaris en upgrade. Bijgevoegde afbeeldingen geven een impressie van de verschillende cottages, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 140.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Inhoud 
125 m3
Woonopp. 
50 m2
Perceelopp. 
483 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
2
Aanvaarding 
in overleg
Voorzieningen 
tv kabel
schuifpui
sauna

Meer informatie?

Whatsapp