America, Peelheideweg 25 - 508

Woonhuis
Beschikbaar
Home | America, Peelheideweg 25 - 508

Omschrijving

INVESTERING - A-Leisure biedt u een 4-persoonswoning aan op Center Parcs Limburgse Peel. Een park wat gekenmerkt wordt door de ruime opzet en veel vrijstaande recreatiewoningen. De cottages worden aangeboden met een langjarige huurovereenkomst. U ontvangt ter keuze een vaste geïndexeerde huuropbrengst van de netto-koopprijs of een vast percentage van de omzethuur van alle cottages tezamen. Een zeer aantrekkelijke en overzichtelijke investering.

COTTAGE - De 4-persoons Comfort cottage is beschikbaar in 3 varianten, namelijk: type Narcis, Aster en Margriet. De daken en ligging verschillen per cottagenummer. Vraag onze verkoopadviseur naar de specificaties per cottage.

Kleurrijke en praktische cottages voor 4 personen. De woonkamer met open haard en smart-tv grenst aan de open keuken. De keuken is volledig uitgerust met onder andere een vaatwasser en magnetron. De badkamer beschikt over een wastafel en douche, het toilet is separaat. Het terras is voorzien van tuinmeubilair.

Van dit type zijn diverse woningen op het park. Vraag naar de beschikbaarheid en prijsklasse.

CENTER PARCS - 7 redenen om te investeren in Center Parcs 1. Een sterk en vertrouwd merk 2. Geïndexeerde huurinkomsten mogelijk 3. Aantrekkelijke variabele formule 4. Zorgeloos beheer en onderhoud door Center Parcs 5. Professionele begeleiding 6. Center Parcs is uw enige huurder 7. Langjarige huurovereenkomsten

Prijzen zijn kosten koper, exclusief BTW, inclusief inventaris en upgrade. Bijgevoegde afbeeldingen geven een impressie van de verschillende cottages, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 125.500,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Inhoud 
125 m3
Woonopp. 
50 m2
Perceelopp. 
271 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
2
Aanvaarding 
in overleg
Voorzieningen 
tv kabel
schuifpui

Meer informatie?

Whatsapp