afm vrijstelling vergunning afm vrijstelling vergunning afm vrijstelling vergunning afm vrijstelling vergunning
Investeren

De Stok 6 302 Roosendaal

Koopprijs € 210.000 v.o.n.

De Stok 6 302

De Stok 6 302, Roosendaal foto-0
De Stok 6 302, Roosendaal foto-1
De Stok 6 302, Roosendaal foto-2
De Stok 6 302, Roosendaal foto-3
De Stok 6 302, Roosendaal foto-4
De Stok 6 302, Roosendaal foto-5
De Stok 6 302, Roosendaal foto-6
De Stok 6 302, Roosendaal foto-7
De Stok 6 302, Roosendaal foto-8
De Stok 6 302, Roosendaal foto-9
De Stok 6 302, Roosendaal foto-10
De Stok 6 302, Roosendaal foto-11
De Stok 6 302, Roosendaal foto-12
De Stok 6 302, Roosendaal plattegrond-12
De Stok 6 302, Roosendaal plattegrond-12
De Stok 6 302, Roosendaal
De Stok 6 302, Roosendaal
13

Roosendaal

De Stok 6 302

Op zoek naar een zorgeloze investering? A-Leisure Recreatiemakelaars & Stad & Zeeland NVM Makelaars bieden u de kans om te investeren in een luxe leisure resort. Een ontzorgde investering waarin u profiteert van een langjarig rendement op verhuur.

In het recreatiegebied De Stok in Roosendaal wordt op een A-locatie Otium Leisure Resort Roosendaal gerealiseerd. 127 hotelappartementen en een breed scala aan faciliteiten, waaronder een in-house casino, horeca, wellness en fitness. In combinatie met de unieke ligging zal het resort zowel toeristen, dagjesmensen als zakelijke gasten aanspreken. Dit zorgt voor een goede bezettingsgraad en daarmee voor een aantrekkelijk rendement op uw investering.

Waar investeren in recreatief vastgoed soms samengaat met zorgen over verhuur en beheer, is daar bij Otium geen sprake van. De ervaren exploitant neemt u alles uit handen, ook toekomstig onderhoud en vervanging van het vastgoed en interieur. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Alles wordt voor u geregeld.

Hotelappartementen:
Er worden in Otium Leisure Resort Roosendaal 127 hotelappartementen gerealiseerd in drie verschillende typen te weten: L, XL en XXL. Het verschil tussen deze 3 types zit voornamelijk in afmeting en indeling. Alle appartementen worden ingericht met een modern en luxe interieur. Aan alles wordt gedacht: kwaliteit, uitstraling, comfort, gemak, onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid. Een deel van de appartementen biedt bovendien een prachtig uitzicht over de vijver van De Stok.

De indeling van de hotelappartementen van Otium is zeer uniek. De hotelappartementen type XL en XXL hebben namelijk een flexibele dag- en nachtindeling met verstelbare bedden. De bedden kunnen overdag verhoogd worden tot aan het plafond, waardoor er alle ruimte ontstaat voor een woonkamer met eettafel of een werkruimte met ruime bank. Deze zitten al onder het bed verscholen, dus slepen met meubelen is niet aan de orde. Alles gaat vanzelf, met één druk op de knop. Dankzij deze slimme constructie bieden alle hotelappartementen dag en nacht alle ruimte aan zeker 4 personen.

Type L:
- Appartement voor 2 tot 4 personen
- Oppervlakte ca. 25 m2
- Vaste formule met 4,75% geïndexeerde huurinkomsten of
- Variabele formule met een start rendement van 5%
- Langjarige huurovereenkomst van minimaal 15 jaar
- Prijs € 125.000,- v.o.n. excl. BTW, incl. inventaris

Type XL:
- Appartement voor 2 tot 4 personen
- Oppervlakte ca. 27 m2
- Vaste formule met 4,75% geïndexeerde huurinkomsten of
- Variabele formule met een start rendement van 5%
- Langjarige huurovereenkomst van minimaal 15 jaar
- Prijs € 147.500,- v.o.n. excl. BTW, incl. inventaris

Type XXL:
- Appartement voor 4 tot 6 personen
- Oppervlakte ca. 45 m2
- Vaste formule met 4,75% geïndexeerde huurinkomsten of
- Variabele formule met een start rendement van 5%
- Langjarige huurovereenkomst van minimaal 15 jaar
- Prijs € 210.000,- v.o.n. excl. BTW, incl. inventaris

Financiering:
Het aangaan van een financiering kan extra interessant zijn vanwege de zeer lage hypotheekrente. Hiermee kan uw rendement op eigen vermogen aanzienlijk worden verhoogd en een mooi hefboomeffect worden gecreëerd. Onze intermediair bespreekt graag met u uw persoonlijke mogelijkheden.

Heeft u interesse in één van de unieke hotelappartementen in Otium Leisure Resort Roosendaal? Wij helpen u graag verder om uw wensen en mogelijkheden te onderzoeken.

Kenmerken

Aanvaarding

Koopprijs
€ 210.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Adres
De Stok 6 302
Postcode
4703 SZ
Plaats
Roosendaal

Bouw

Soort appartement
Portiekflat
Woonlaag
3
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 45m²
Inhoud
ca. 147m³

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Aantal verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
In bosrijke omgeving

Locatie

[ { "address": "De Stok 6", "zipCode": "4703 SZ", "city": "Roosendaal", "lat": 51.53606, "lng": 4.432244, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#f5f5f2"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.attraction","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.business","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.medical","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.school","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#71c8d4"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"color":"#e5e8e7"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#8ba129"}]},{"featureType":"road","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#c7c7c7"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#a0d3d3"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#91b65d"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"gamma":1.51}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.government","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road"},{"featureType":"road"},{},{"featureType":"road.highway"}]

form

Heeft u een woning op het oog?

Neem contact met ons op

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn