NVM Open Huizen Dag | Zaterdag 1 oktober

Op zoek naar een nieuwe woning? Dan is de NVM Open Huizen Dag de ideale gelegenheid om vrijblijvend meerdere woningen te bezichtigen. Op zaterdag 1 oktober 2022 kunt u tussen 11.00 - 15.00 uur vrijblijvend meerdere woningen bezichtigingen. Maak er een leuk dagje van! Woningen bekijken, kopje koffie halen, praatje met de bewoners, inspiratie opdoen; laat ue verrassen!

De NVM Open Huizen Dag is een landelijke huizendag die wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De eigenaren van de deelnemende woningen zullen u van harte ontvangen om het huis te laten zien. 

Bekijk onze deelnemende woningen! De volgende woningen hebben de deuren voor u geopend:

Bezoek ons kantoor tijdens de NVM Open Huizen Dag!
Tijdens de NVM-Open Huizen Dag van 1 oktober a.s. staan de makelaars van Stad & Zeeland NVM Makelaars voor u klaar om u van nadere informatie te voorzien over de laatste 2 in verkoop zijnde Kadewoningen in het Goese Diep, de twee-onder-één-kapwoningen, herenhuizen, appartementen en penthouses Bellevue Goese Diep en de appartementen Heeren van Essen en uiteraard ons overige aanbod.

Tussen 11:00 en 15:00 uur bent u van harte welkom op ons kantoor aan de Dam 13 te Goes. De koffie staat klaar!

Gaat u goed voorbereid op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag?
Zet uw wensen op een rij: waar moet uw droomhuis aan voldoen?
Ga indien mogelijk in ieder geval met twee personen langs de woning(en). De één kan dan gericht vragen stellen en de ander kan een aantal zaken opschrijven en/of eventueel foto's maken. Twee zien meer dan één!

Om de voorbereiding wat gemakkelijker te maken hebben wij een bezichtigingsverslag voor u opgesteld! Via onderstaande link kunt u het verslag downloaden!

- Bezichtingsverslag

Uw droomhuis gevonden?
Met onze expertise zorgen wij dat uw droomhuis ook werkelijk uw ''thuis'' wordt! Wij adviseren en begeleiden u graag bij het gehele aankooptraject! Tevens kunnen wij u laten voorzien van een vrijblijvende hypotheekscan om uw financiële mogelijkheden in kaart te brengen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen om van uw droomhuis uw thuis te maken en wat uw eigen woning waard is? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend aankoop- en/of verkoopadvies!

Stad & Zeeland NVM Makelaars is de gehele dag telefonisch bereikbaar aangaande aankoop, verkoop of andere vragen via 0113 - 21 11 47. Informeer vrijblijvend!

vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

Wooncafé nieuwbouwspecial

Wooncafé nieuwbouwspecial

Bezoek het Wooncafé nieuwbouwspecial vrijdag 10 februari a.s. tussen 15.00 - 17.00 uur.

Hypotheekrenteaftrek gedaald

Hypotheekrenteaftrek gedaald

Met hypotheekrenteaftrek kunt u een deel van de rente die u over uw hypotheek betaalt, terugkrijgen van de belastingdienst. Lees hier meer over wetswijziging inzake de hypotheekrenteaftrek.

NHG-grens gestegen

NHG-grens gestegen

Zeker zijn van een verantwoorde lening én hoger willen bieden op je droomwoning? Sinds 1 januari 2023 is de NHG-kostengrens voor woningen zonder energiebesparende mogelijkheden gestegen naar € 405.000,-! Dat biedt dus meer mogelijkheden.

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn