‘Woongenot dat je nergens anders vindt’

“Wonen aan het water! Waar kan dat nu nog? Dat realiseerde ik me direct toen de plannen voor deze appartementen werden gemaakt. Gaandeweg het project werd ik meer en meer verliefd. Deze plek aan het havenkanaal van Goes is uniek. De Stadshaven, de Oosterschelde en het historische centrum zijn allemaal vlakbij. En weet je wat ook fijn is? Ik trek de deur achter me dicht en hoef me nergens zorgen om te maken.”

Wie Anne-Marie van Gils vraagt hoe zij het wonen in Residence Goese Diep ervaart, ziet direct een grote glimlach verschijnen. En eigenlijk hoef je ook maar om je heen te kijken om dat te begrijpen. Op de vierde verdieping heeft ze rondom uitzicht over Goes, het Goese Meer en kilometers veel verder. “Dit decor verandert voortdurend”, vertelt Anne-Marie. “De zonsopkomst en zonsondergang zijn naar mijn idee nergens zo mooi als hier.”

Tal van voordelen
De keuze voor dit appartement maakte Anne-Marie al enkele jaren geleden. Haar kinderen werden ouder en vlogen één voor één uit. “Naarmate de tijd vorderde groeide het lijstje met. Het is sowieso een fantastische plek om te wonen, maar er is zoveel meer! Residence Goese Diep biedt het zorgeloze gemak van nieuwbouw, alles is mooi afgewerkt en het voelt super veilig. De appartementen zijn gasloos en dus energiezuinig. Het stabiele binnenklimaat is opvallend prettig.” En lachend: “De auto staat in de parkeerkelder. Ik hoef dus nooit meer ruiten te krabben als het vriest.”

Goese basis met individuele keuzes
Wie in het appartement van Anne-Marie rondkijkt, ziet dat de indeling U-vormig is. In één vleugel is haar slaapkamer, in de andere die van haar zoon. Zij vertelt dat ze tal van individuele keuzes heeft kunnen maken, waardoor het appartement echt háár appartement is geworden. “Het viel me op dat de basis van het appartement eigenlijk al goed was, maar natuurlijk heb je zo je eigen voorkeuren. Ik heb bijvoorbeeld gekozen voor zwarte kozijnen en heb serieus meegedacht over de verschillende lichtpunten en stopcontacten. Gelukkig hielp de kopersbegeleider van de aannemer daar goed bij. Inmiddels heb ik ook al bij verscheidene andere appartementen binnengekeken. Het is heel leuk om te zien dat elke woonstijl hier past. Het viel me direct ook op hoe divers bewoners zijn. In het appartementencomplex, maar ook in de wijk zelf, wonen jong en oud heerlijk samen. Dat zorgt voor een prettige dynamiek.”

Heerlijke zomerse avonden
Anne-Marie vertelt dat ze een echt buitenmens is. Ook wat dat betreft voelt ze zich hier als een vis in het water. De glazen schuifpui naar het royale terras kan al heel snel open. Zo wordt buiten binnen en andersom. Waar ik in mijn vorige huis ’s avonds de deuren uit veiligheidsoverwegingen dicht deed, is dat hier natuurlijk totaal niet nodig. Dat geeft een enorm gevoel van vrijheid.” Buiten laat Anne-Marie zien hoe geweldig de vergezichten zijn vanaf de verschillende plaatsen op het balkon. Aan de voorzijde kijkt ze op het havenkanaal en ligt links Goes. Aan de achterzijde ligt het Goese Meer. Daar komt ’s ochtends de zon op. “We hebben hier al fantastische zomeravonden beleefd”, vertelt Anne-Marie enthousiast. “Met een gezellige barbecue, een goed glas wijn, goed gezelschap en dan die zon, die je min of meer recht voor je ogen onder ziet gaan. Dat is woongenot, dat je volgens mij nergens anders vindt.”

Kom een kijkje nemen! 

Net als Anne-Marie enthousiast over exclusief wonen in een appartement aan het water? Of benieuwd naar haar ervaring van wonen in een appartement? U bent van harte uitgenodigd om de appartementen in Residence Goese Diep te bezichtigen! Dit kan op vrijdagmiddag 14 april van 15.30 tot 17.00 uur. Deze luxe appartementen geven een voorproefje van het wonen in Bellevue Goese Diep. Laat ons weten of u erbij bent door te mailen via deze link.

Meer weten? Bekijk het beschikbare aanbod van Bellevue Goese Diep op onze website of neem vrijblijvend contact op via 0113 - 21 11 47. Wij staan graag voor u klaar!

vers van de pers

Gerelateerde Nieuwsberichten

Voorbereid op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag!

Voorbereid op pad tijdens de NVM Open Huizen Dag!

De NVM Open Huizen Dag is een uitgelezen kans om uw droomhuis te vinden en een goede voorbereiding is essentieel om er het maximale uit te halen. Want een goede voorbereiding is het halve werk!

NVM Open Huizen Dag 30 september a.s.

NVM Open Huizen Dag 30 september a.s.

Op zoek naar een nieuwe woning? Dan is de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september a.s. de ideale gelegenheid om vrijblijvend meerdere woningen te bezichtigen.

Zeker 8 op de 10 mensen zijn positief verrast over hun hypotheekmogelijkheden!

Zeker 8 op de 10 mensen zijn positief verrast over hun hypotheekmogelijkheden!

In een interview met hypotheekadviseur Jan-Kees de Bruine nemen wij de mogelijkheden door en gaan we in op de redenen waarom een persoonlijk gesprek met een hypotheekadviseur zo belangrijk is in de huidige tijd.

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn