Vlissingsepoort 1

Koopsom € 610.000 v.o.n.

Vlissingsepoort 1

Vlissingsepoort 1, Middelburg foto-0
Vlissingsepoort 1, Middelburg foto-1
Vlissingsepoort 1, Middelburg foto-2
Vlissingsepoort 1, Middelburg foto-3
Vlissingsepoort 1, Middelburg foto-4
Vlissingsepoort 1, Middelburg foto-5
Vlissingsepoort 1, Middelburg foto-6
Vlissingsepoort 1, Middelburg foto-7
Vlissingsepoort 1, Middelburg foto-8
Vlissingsepoort 1, Middelburg foto-9
Vlissingsepoort 1, Middelburg foto-10
Vlissingsepoort 1, Middelburg foto-11
Vlissingsepoort 1, Middelburg plattegrond-11
Vlissingsepoort 1, Middelburg
Vlissingsepoort 1, Middelburg
12

Middelburg

Vlissingsepoort 1

De Zuidsingel - Pre-sale gestart!

Met gepaste trots presenteren Stad & Zeeland NVM Makelaars en Heijmans Vastgoed het project De Zuidsingel in Middelburg. Een prachtig ontwerp dat qua architectuur aansluit aan de geschiedenis van de stad én mooi aansluit bij de omliggende woningen. Bent u op zoek naar een appartement, penthouse of stadsvilla in hartje Middelburg? Laat u verleiden en schrijf u in voor de pre-sale.

Er is de afgelopen tijd veel energie gestoken in het maken van een plan dat recht doet aan de Zuidsingel, Korte Noordstraat, Koningstraat en de directe omgeving. Er is uitgebreid gekeken naar wat Middelburg typeert. Die typering, een aantal stedenbouwkundige ontwerpprincipes en -uitgangsposities hebben als basis gediend voor ontwerpstudies.

Woningtypes
Stad & Zeeland NVM Makelaars en Heijmans Vastgoed bieden u een divers aanbod in dit unieke project. Aan De Zuidsingel komen 8 verschillende woningtypes, alle vernoemd naar historische stadspoorten van Middelburg.

Type Vlissingsepoort - Appartement
Bouwnummers: 009, 019 & 029

- Indicatieprijs: ca. € 610.000,- v.o.n.
- Type woning: appartement
- Woonoppervlakte: ca. 118 m²
- Locatie: Koningstraat
- Inclusief: 1 parkeerplaats

Locatie
Het project ligt aan de gelijknamige straat De Zuidsingel, tussen de Korte Noordstraat en de Koningstraat in Middelburg. Mocht u niet zo bekend zijn in de stad, dit is de plek waar nu een klein parkje met speeltoestellen en bankjes is. Als u straks aan de Zuidsingel woont, kunt u de karakteristieke Abdijtoren ‘de Lange Jan’ en de Watertoren zien. U loopt er ook zo naar toe, want u woont hier in het centrum. Ideaal, alles bij de hand!

Het winkelaanbod in Middelburg is goed. De stad heeft het grootste winkelaanbod van heel Zeeland. Op de Lange Delft vind je winkelketens zoals H&M, ICI Paris XL, Hema en Hunkemöller. Verder worden de leuke straatjes gesierd door winkels van lokale ondernemers. Ook is er elke donderdag en zaterdag markt in de binnenstad van Middelburg. De grootste van heel Zeeland en daar wandelt u vanaf de Zuidsingel zo naar toe.

Van De Zuidsingel bent u in 10 minuten fietsen bij Landgoed ter Hooge of de Sint Laurense Weihoek. Geniet van een wandeling, sport in de buitenlucht of maak een lange fietstocht. Misschien wel naar het strand bij Vlissingen of de andere mooie stranden van Walcheren. En golft u graag? Golfbaan de Zweeuwsche ligt op slechts 10 minuten rijafstand.

Middelburg
Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland. Dat Middelburg zo populair is bij bewoners en bezoekers is terecht. Het horeca- en winkelaanbod is uitstekend en overal beleeft u het water! U dwaalt hier heerlijk door de afwisselende straatjes en geniet u van de oudheid die nog zichtbaar is. In totaal telt de stad Middelburg wel 1.100 rijksmonumenten.

Middelburg ligt in het hart van Zeeland. De diverse provinciale wegen en de A58 zorgen ervoor dat u met 15 minuten in Vlissingen bent of op het strand zit. Verder bent u met een half uurtje in Goes en het prachtige Antwerpen is maar een uur rijden. Reist u met het openbaar vervoer, dan fietst u vanaf de Zuidsingel in 5 minuten naar het treinstation dat net even buiten de vesting ligt.

Uw droomwoning gevonden?
Schrijf u in dan op de projectwebsite: www.dezuidsingel.nl

Stad & Zeeland NVM Makelaars helpt u graag bij de aankoop van uw droomwoning! Heeft u vragen? Neem contact op via 0113-21 11 47 of info@stadenzeeland.nl.

Kenmerken

Aanvaarding

Koopsom
€ 610.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Adres
Vlissingsepoort 1
Postcode
4331 RT
Plaats
Middelburg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat
Soort bouw
Nieuwbouw
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 118m²
Inhoud
ca. 354m³

Indeling

Aantal kamers
1
Aantal verdiepingen
1
[ { "lat": 51.502677405329, "lng": 3.6112337439026, "heading": 120.9521574404, "pitch": -0.73636736490757 } ]
[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#f5f5f2"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.attraction","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.business","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.medical","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.school","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#71c8d4"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"color":"#e5e8e7"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#8ba129"}]},{"featureType":"road","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#c7c7c7"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#a0d3d3"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#91b65d"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"gamma":1.51}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.government","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road"},{"featureType":"road"},{},{"featureType":"road.highway"}]

form

Heeft u een woning op het oog?

Neem contact met ons op

Contactgegevens

0113 - 21 11 47 0113 - 21 11 47 info@stadenzeeland.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn