Vogelzangsweg

Home | Kopen | Nieuwbouw | Vogelzangsweg

Verkoop van de levensloopbestendinge woningen Vogelzangsweg gestart!Informeer vrijblijvend via www.stadenzeeland.nl of telefonisch via 0113 - 21 11 47.

Perfecte woningen als u graag gelijkvloers wilt wonen en/of nog niet de stap naar een appartement wil maken. De woningen beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond en daarnaast over een mooie voortuin en een flinke achtertuin op het zuiden. Binnen een paar minuten bent u te voet in het centrum van Goes!

Op de verdieping is een tweede slaapkamer gelegen. Daarnaast zijn er nog een entree, een separaat toilet, diverse praktische binnen bergingen en een buitenberging achterin de tuin. U beschikt daarbij over een parkeerplaats op eigen terrein en er is daarnaast ruimte voor 8 parkeerplaatsen langs de openbare weg. Grenzend aan het mandelige achterpad zijn de buitenbergingen gesitueerd. Het ensemble van 8 woningen is ritmisch opgedeeld in 4 blokken van 2 hoofdgebouwen en geschakeld middels bijbehorende bouwwerken met een plat dak.

Elk blok is verder geleed door middel van een asymmetrische topgevel, die samen weer een ritme vormen en opbouwen naar een accent op de hoek Vogelzangsweg – Fransen van de Puttestraat. Het ensemble wordt verbonden door de lagere en terugliggende volumes met platte daken. De hellende daken worden steil (55o) uitgevoerd en voorzien van natuurrode keramische dakpannen met overstekende wie dakgoten.

Goes is centraal gelegen binnen de Provincie Zeeland. De stad heeft de navolgende kwaliteiten:
• Oude, monumentale binnenstad
• Treinstation
• Gelegen aan de snelweg A58
• Centraal in de driehoek Rotterdam, Breda, Antwerpen
• Voldoende werkgelegenheid, relatief veel arbeidsplaatsen (24.000 arbeidsplaatsen op 37.000 inwoners)
De locatie ligt op de grens van de geliefde bloemenbuurt met voornamelijk jaren ’30 bebouwing en meer oostelijk sociale woningbouw bestaande uit rij- en duplexwoningen. De bloemenbuurt ligt hierbij tussen het centrum en de Vogelzangsweg. De woningen aldaar zijn populair en hebben doorgaans een snelle doorlooptijd bij verkoop. De ontwikkellocatie ligt nabij het centrum op de voormalige schoollocatie van het Goese Lyceum. De wijk heeft een aantrekkelijk karakter met centrumvoorzieningen op korte afstand, vele scholen en heeft daarnaast een gemakkelijke ontsluiting via de wijk. Ook openbaar vervoer is op loopafstand beschikbaar. Naast busstations is ook het treinstation dichtbij.

Geen resultaten gevonden

Verander uw zoek criteria
Whatsapp