Kruiningen, Veerhaven appartementen 3 - .7

Appartement
Verkocht
Home | Kruiningen, Veerhaven appartementen 3 - .7

Omschrijving

Bouw gestart! Oplevering 2e kwartaal 2019!

Dit betreft een appartement van het type Q. Topappartement gelegen op de derde verdieping. Ruime woonkamer met open keuken en twee slaapkamers. De binnenberging is bereikbaar vanuit de keuken en biedt voldoende ruimte voor o.a. de wasmachine. De technische installaties zijn in een separate kast opgenomen, direct bereikbaar vanuit de hal. Via de schuifpui in de woonkamer heeft men toegang tot het op het zuiden gelegen balkon.

Specificaties - 2 parkeerplaatsen in souterrain - Souterrainberging - Bouwnummer met type Q: 3.7

Wonen in Veerhaven

Op slechts 10 minuten van de winkelstad Goes, midden tussen de grote steden Antwerpen en Rotterdam verrijst een nieuwe woonwijk. Circa 270 woningen en appartementen aan de rand van de Westerschelde en de dorpskern Kruiningen. Naast de vele plaatselijke voorzieningen kunt u van hieruit shoppen in Breda: 40 minuten autominuten, feesten in Antwerpen: 30 autominuten, werken in Europoort of een concertje meepikken in Rotterdam: 50 autominuten.

Werk en een leuke invulling van vrije tijd liggen daarmee altijd dichtbij. En dat vanuit een woonwijk met weidse uitzichten, een eigen stek en tijd voor jezelf. Alle voordelen van een karakteristiek dorp in Zeeland met grootstedelijke voorzieningen binnen handbereik.

Dat is Veerhaven, de nieuwe wijk van Kruiningen. Veerhaven ligt direct achter de zeedijk. Schepen varen vlak onder de kust voorbij op weg naar Antwerpen of het Kanaal door Zuid-Beveland. Altijd een ander uitzicht en altijd veranderende luchten boven de polders en akkers waar de wijk aan grenst. Volop ruimte voor kinderen om te spelen en te stampen in regenplassen, alle tijd om te wandelen over de boulevard met de wind in je haren. Een heerlijke plek om thuis te komen.

De eerste appartementen en woningen staan er. De verkoop van de nieuwe woningen is gestart. Een mooi vooruitzicht!

Ieder appartement is standaard voorzien van een eigen parkeerplaats en berging in de ondergelegen en afgesloten parkeergarage.

Vertel anderen over deze woning

Gegevens

Inhoud 
474 m3
Woonopp. 
158 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
2

Meer informatie?