Kruiningen, Bouwnummer 336

Woonhuis
Beschikbaar
Home | Kruiningen, Bouwnummer 336

Omschrijving

Type J, Vrijstaand

Vrijstaande woning met een statige topgevel, prachtig gelegen tegenover het natuurgebied. De topgevel van deze woning is een eye-cather die zorgt voor afwisseling in het straatbeeld.

De woning is te kiezen op verschillende, ruime tot zeer ruime, percelen. Alle ruimte dus om ’s zomers in een verloren uurtje lekker te zonnen in de tuin en ook de kinderen kunnen er naar hartenlust rondrennen en spelen.
De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. Dit laat op de begane grond veel ruimte over voor een grote open keuken en een fijne woonkamer. De woning heeft tuindeuren, dus zodra het weer het toelaat, wordt tuin eenvoudig bij de woonruimte getrokken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waaronder een riante hoofdslaapkamer.

Daarnaast bevindt zich hier de badkamer met tweede toilet.
De tweede verdieping wordt bereikt met een vaste trap. De zolder is groot en heeft een goede stahoogte. Er zijn hier eenvoudig twee extra kamers te realiseren.

Specificatie:
• type J is mogelijk bij de bouwnummers 333, 336, 337 en 340
• prijs: € 315.000 - € 329.000 von
• inhoud ca. 550 m³
• woonoppervlakte ca.145 m²
• woonkamer met open keuken aan de achterzijde
• complete badkamer met douche, wastafel en 2e toilet
• ruime tweede verdieping bereikbaar met vaste trap
• vloerverwarming begane grond
• garage mogelijk
• perceelgrootte: ca. 505 m² - 787 m²

Voor dit bouwnummer is tevens het volgende type mogelijk (vraag naar de mogelijkheden):
- Type W € 349.000,00 v.o.n.

Wonen in Veerhaven

Op slechts 10 minuten van de winkelstad Goes, midden tussen de grote steden Antwerpen en Rotterdam verrijst een nieuwe woonwijk. Circa 270 woningen en appartementen aan de rand van de Westerschelde en de dorpskern Kruiningen. Naast de vele plaatselijke voorzieningen kunt u van hieruit shoppen in Breda: 40 minuten autominuten, feesten in Antwerpen: 30 autominuten, werken in Europoort of een concertje meepikken in Rotterdam: 50 autominuten.

Werk en een leuke invulling van vrije tijd liggen daarmee altijd dichtbij. En dat vanuit een woonwijk met weidse uitzichten, een eigen stek en tijd voor jezelf. Alle voordelen van een karakteristiek dorp in Zeeland met grootstedelijke voorzieningen binnen handbereik.

Dat is Veerhaven, de nieuwe wijk van Kruiningen. Veerhaven ligt direct achter de zeedijk. Schepen varen vlak onder de kust voorbij op weg naar Antwerpen of het Kanaal door Zuid-Beveland. Altijd een ander uitzicht en altijd veranderende luchten boven de polders en akkers waar de wijk aan grenst. Volop ruimte voor kinderen om te spelen en te stampen in regenplassen, alle tijd om te wandelen over de boulevard met de wind in je haren. Een heerlijke plek om thuis te komen.

De eerste appartementen en woningen staan er. De verkoop van de nieuwe woningen is gestart. Een mooi vooruitzicht!

Vertel anderen over deze woning

€ 329.000,- v.o.n.
Meer informatie?

Gegevens

Inhoud 
550 m3
Woonopp. 
145 m2
Kamers 
5
Slaapkamers 
3

Foto's

Meer informatie?