Kruiningen, Bouwnummer 333

Woonhuis
Beschikbaar
Home | Kruiningen, Bouwnummer 333

Omschrijving

Type N, Vrijstaand

Deze woning is evenals de twee onder kap woningen en overige vrijstaande woningen, te kiezen op verschillende, ruime tot zeer ruime, percelen.

De hoge statige entree geeft deze vrijstaande woning een karakteristiek uiterlijk. De ruime tuin biedt voldoende mogelijkheden om het huis eventueel nog uit te breiden.

Bij type N is de royale gedeeltelijk open keuken aan de straatzijde, waar via grote ramen het daglicht heerlijk binnenkomt. De woonkamer met veel glas en een loopdeur naar de tuin, kan nog vergroot worden door de inpandige bijkeuken te verplaatsen naar de achterkant van de garage.

De garage is vanuit de bijkeuken bereikbaar. De bovenverdieping is zeer ruim en beschikt over 4 slaapkamers, waarvan 1 boven de garage. Er is een complete badkamer met dubbele wastafel, douche en mogelijkheid tot ligbad. Het 2e toilet is apart.
De zolderverdieping is toegankelijk met een vouw- of vlizotrap.

Specificatie:
• type N is mogelijk bij de bouwnummers 333, 337 en 340
• prijs: € 369.000 - € 417.000 von
• inhoud ca. 830 m³ (inclusief garage)
• woonoppervlakte ca: 180 m²
• royale woonkamer
• grote trapkast
• bijkeuken en garage
• 4 slaapkamers
• vloerverwarming begane grond
• perceelgrootte: vanaf ca. 505 m² - 787 m².

Voor dit bouwnummer zijn tevens de volgende types mogelijk (vraag naar de mogelijkheden):
- Type J € 338.000,00 v.o.n.
- Type W € 363.000,00 v.o.n.

Wonen in Veerhaven

Op slechts 10 minuten van de winkelstad Goes, midden tussen de grote steden Antwerpen en Rotterdam verrijst een nieuwe woonwijk. Circa 270 woningen en appartementen aan de rand van de Westerschelde en de dorpskern Kruiningen. Naast de vele plaatselijke voorzieningen kunt u van hieruit shoppen in Breda: 40 minuten autominuten, feesten in Antwerpen: 30 autominuten, werken in Europoort of een concertje meepikken in Rotterdam: 50 autominuten.

Werk en een leuke invulling van vrije tijd liggen daarmee altijd dichtbij. En dat vanuit een woonwijk met weidse uitzichten, een eigen stek en tijd voor jezelf. Alle voordelen van een karakteristiek dorp in Zeeland met grootstedelijke voorzieningen binnen handbereik.

Dat is Veerhaven, de nieuwe wijk van Kruiningen. Veerhaven ligt direct achter de zeedijk. Schepen varen vlak onder de kust voorbij op weg naar Antwerpen of het Kanaal door Zuid-Beveland. Altijd een ander uitzicht en altijd veranderende luchten boven de polders en akkers waar de wijk aan grenst. Volop ruimte voor kinderen om te spelen en te stampen in regenplassen, alle tijd om te wandelen over de boulevard met de wind in je haren. Een heerlijke plek om thuis te komen.

De eerste appartementen en woningen staan er. De verkoop van de nieuwe woningen is gestart. Een mooi vooruitzicht!

Vertel anderen over deze woning

€ 417.000,- v.o.n.
Meer informatie?

Gegevens

Inhoud 
830 m3
Woonopp. 
180 m2
Kamers 
6
Slaapkamers 
4

Foto's

Meer informatie?