Residence Goese Diep

Home | Kopen | Nieuwbouw | Residence Goese Diep

Met gepaste trots presenteert Stad & Zeeland NVM Makelaars u het nieuwbouwproject Residence Goese Diep. Residence Goese Diep verrijst op een unieke locatie. Vanuit de royale appartementen en luxe penthouses heeft u een magnifiek uitzicht over Goes, de omliggende natuur en het Goese Meer. Uw eigen boot of sloep ligt aan de nabij gelegen aanlegsteiger.

Residence Goese Diep bestaat uit vier appartementengebouwen met in totaal 32 luxe appartementen en 4 penthouses, in grootte variërend van 90 tot 177 m2. De woonkamers zijn voorzien van een riante schuifpui, grenzend aan een groot balkon van 13 tot 143 m². De lichte, strak vormgegeven woningen hebben een luxueuze uitstraling met mooie details. Dit is wonen in rust en ruimte. Pal aan het water is Residence Goese Diep de ideale thuishaven voor watersporters en voor iedereen die graag comfortabel en veilig woont in de nabijheid van de stad en de Zeeuwse kust.

GENIET VAN HET UITZICHT
Elk appartement heeft een adembenemend uitzicht over het Zeeuwse landschap en het Goese Meer. Het havenkanaal ligt voor de deur. De binnenstad is nog geen tien minuten fietsen, maar even de sloep pakken, kan natuurlijk ook. Heerlijke vaartochten starten hier. Vaart u richting het noorden, dan zit u zo, via de sluizen van het Goese Sas, op de Oosterschelde. Voor plezier en ontspanning is dat niet nodig. Het Goese Sas is een unieke pleisterplaats, waar sinds de 19e eeuw schippers (en landrotten) ontspanning zoeken.

OPTIMAAL WOONCOMFORT
De Vlaamse architect heeft bij het ontwerp van uw woning rekening gehouden met duurzaamheid en aangenaam en waardevast wooncomfort. De appartementen zijn niet aangesloten op het aardgasnet: met de warmtepomp is de energie- en warmtevoorziening volledig elektrisch. De vloerverwarming zorgt voor behaaglijke warmte. De woningen hebben vanzelfsprekend minimaal één parkeerplaats in de (half)verdiepte parkeergarage.

EVEN WEGDROMEN...
Word wakker en loop de mooie, lichte woonkamer in. Gelijk al dat weergaloze uitzicht. Kop koffie op het terras en genieten maar. Het voelt een beetje als vakantie en dat is niet alleen vandaag. De dag begint u met een stukje varen. Dat gaat hier zo gemakkelijk met de sloep die aan de aanlegsteiger voor de deur ligt. Daarna met de fiets naar het centrum voor een hapje eten op het terras en morgen golfen. Ook dat kan om de hoek. Het leven is goed hier, een welverdiend cadeau!

BRUISEND GOES
Goes heeft alles wat u van een stad aan het water mag verwachten. De binnenstad is sfeervol. Naast mooie winkels en uitstekende restaurants vindt u er de gezellige jachthaven. Wie hier aan boord gaat, ontdekt Goes van een andere kant. Voor u ontvouwt zich het kanaal: de Oosterschelde ligt binnen handbereik. Wie Goes ontdekt, wil niet meer weg. Het bruist hier op een ongedwongen manier. Wonen, werken en recreëren gaan in deze stad perfect samen. De Grote Markt in Goes is een centraal trefpunt. De terrassen verleiden u in ieder seizoen tot een goed gesprek of een onverwachte ontmoeting. De binnenstad is uitnodigend. Royale winkelstraten, historische gebouwen en intieme pleinen geven de stad allure. Het klopt wat wordt gezegd: dit is het bruisende hart van Zeeland. De natuur is in Goes altijd dichtbij. Wie de fiets pakt of graag wandelt, ontdekt prachtige paden langs weilanden, boomgaarden en eindeloos veel water. De omringende dorpen hebben elk een eigen karakter. De Oosterschelde vormt een onuitputtelijke bron van ontspanning en plezier. Het water beleeft u op uw manier. In weer en wind of met de zon hoog aan de hemel. Langs de dijk, op het water of zelfs erin: dit verveelt nooit. Ook mooi en bijzonder is het recreatiepark rond de Hollandse Hoeve. In de oude boomgaard, de kinderboerderij en de verschillende speeltuinen is steeds van alles te beleven.

UW DROOMAPPARTEMENT?
Stad & Zeeland NVM Makelaars helpt u graag bij de aankoop van uw droomappartement!
Heeft u vragen? Neem contact op via 0113 - 21 11 47.

Geen resultaten gevonden

Verander uw zoek criteria
Whatsapp