Goes, Loefzijde 4

Woonhuis
Verkocht
Home | Goes, Loefzijde 4

Omschrijving

Loefzijde (tweekappers) - Bouw gestart Het voorjaar is aangebroken! Begin juni 2018 is de bouw van deze 12 prachtige tweekappers van start gegaan. Wilt u binnenkort de eerste steen van uw nieuwe droomhuis leggen? Er zijn nog een aantal tweekappers beschikbaar!

Deze woningen liggen op een fantastische locatie aansluitend aan het Goese Meer en op geringe afstand van de stadskern van Goes.

Alle toekomstige kopers kunnen hun keuze maken uit verschillende kavels en type tweekappers. De tuinen zijn heerlijk op het zonnige zuidwesten gelegen. De woningen hebben een statig doch moderne uitstraling.

Goese Diep In Goes is het project Goese Diep in verkoop. In dit project worden gefaseerd meerdere type woningen gerealiseerd. Goese Diep is omzoomd door water van het Goese Meer, het kanaal en de insteekhaven. De ruime aanwezigheid van water geeft een extra dimensie aan het wonen en leven in Goese Diep. Het plan Goese Diep maakt onderdeel uit van de stad Goes, een stad centraal gelegen in de provincie Zeeland. De provincie waar rust en ruimte nog de overhand hebben. Waar prachtig natuurschoon ruimte biedt voor recreatie en waar zee en het vele binnenwater volop gelegenheid bieden om je elke dag van het jaar te vermaken.

Hierbij bieden we de fase, genaamd 'Loefzijde', aan. Deze fase bestaat uit totaal 30 royale tweekappers.

MOOIE twee-onder-één-kapwoningen De 1e fase van 'Loefzijde' bestaat uit 12 twee-onder-één-kapwoningen in diverse variaties, type E, F, G en H, maar worden allemaal gekenmerkt door het hoge afwerkingsniveau. De twee-onder-één-kapwoningen van 'Loefzijde' bieden veel daglicht, meer dan genoeg ruimte en zijn van tijdloze klasse. De woningen zijn gelegen op loopafstand van het water en voorzien van voor-, zij- en achtertuin. In de basis zijn de woningen vormgegeven zoals in de flyer/brochure weergegeven, maar er zijn verschillende optiemogelijkheden.

Woningtype E E - bouwnr. 4 en 12

Kenmerken - Woonoppervlakte circa 132 m2 - Inhoud circa 501 m3 tot 506 m3 - Perceelgrootte circa 306 m2 tot 326 m2 - Woonkamer en keuken circa 45 m2 - Drie slaapkamers op de 1e verdieping (circa 19, 9 en 7 m2) - Badkamer met douche en wastafel - Vaste trap naar de 2e verdieping - SlimWonen huisautomatisering

Vertel anderen over deze woning

Gegevens

Inhoud 
506 m3
Woonopp. 
133 m2
Perceelopp. 
312 m2
Kamers 
5
Slaapkamers 
3

Meer informatie?