Goes, Kadewoning 47

Woonhuis
Verkocht
Home | Goes, Kadewoning 47

Omschrijving

Op een unieke locatie aan het water zijn de 7 Kadewoningen Ketelkade in het nieuwbouwproject Goese Diep gelegen in de 2e Fase Kadewoningen.

Thuiskomen en gelijk ontspannen, want hier woont u heerlijk aan het water. Zoekt u een bijzondere woonbeleving met eigen vlonderterras, eigen aanlegsteiger, uitzicht op helder Oosterscheldewater, ruimte, duurzaamheid en woningen met veel lichtval? In de uitzonderlijke Kadewoningen kunt u hier volop van genieten! Hier leeft u het ultieme buitenleven!

De Kadewoningen in de 2e fase zijn gesitueerd aan het begin van de straat Ketelkade in het Goese Diep. De woningen zijn door hun indeling, formaat en prijs uitstekend geschikt voor diverse doelgroepen: o.a. gezinnen of doorstromers welke een nieuwe stap zoeken in hun wooncarrière. De woningen hebben een grote variantie in aanzicht, die opvallen door de verschillende kleuren steen en geveltypen, van klassiek tot modern met een fris uiterlijk. De Kadewoningen in Goese Diep worden letterlijk op de kade gebouwd.

De Kadewoningen zijn 6,40 of 7,40 meter breed, hebben twee of drie woonlagen en daarmee lopen de woonoppervlaktes uiteen van 107 tot 142 m². De woning heeft een woningbrede vlonder van bijna 4 meter diep gelegen op het zuiden. Voor de woning is volop parkeergelegenheid.

Als u een Kadewoning koopt, wordt u niet alleen eigenaar van de grond waarop de woning staat, maar ook van het water. De steiger die verder het water insteekt, deelt u met de buren. Hier heeft u alle ruimte om een boot aan te meren, waardoor u straks via het open vaarwater zo de Oosterschelde opvaart of richting de binnenstad van Goes koerst.

2e FASE KADEWONINGEN DRIELAAGS 6.40 M

BOUWNUMMERS 47 en 48

INDELING:

Kom straks aanrijden, parkeer u auto voor de deur en loop naar binnen. Naast de voordeur zit ook de entree naar de inpandige berging. Deze is ook vanaf binnen bereikbaar.

Als u de deur naar de woonkamer opendoet, word u direct gevangen door het prachtige, vrij uitzicht op het water. Doordat de woning zo breed is en de achtergevel bijna volledig uit glas bestaat, geniet u daar optimaal van. Zet deuren straks open en loop een paar treden naar beneden naar uw vlonder. Deze ligt op het zuiden, dus met die zon zit het wel goed.

De steiger – die u deelt met de buren – steekt verder het water in. Dobbert hier straks een sloepje aan?

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een berging met wasmachine- en drogeraansluiting en een badkamer met tweede toilet en daglicht.

Op de tweede verdieping heeft u nog eens twee extra slaapkamers, een berging én een dakterras op het zuiden!

KENMERKEN:

  • Woonoppervlak van 107 - 142 m2;
  • Inclusief vlonderterras grenzend aan het water en aanlegsteiger op het zonnige zuiden gelegen;
  • Complete badkamer en toilet in samenwerking met Villeroy&Boch en Grohe;
  • Warmtepomp met vloerverwarming begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping;
  • Openbaar parkeren voor de deur;
  • Inpandige berging;
  • Diversiteit van woningen in hoogte en breedte: 6.40 en 7.40m breed;
  • 3 tot maximaal 5 slaapkamers afhankelijk van Type;
  • Verschillende indelingsvarianten (mogelijkheid tot vide);
  • Duurzaam en energiezuinig; EPC waarde van 0.4 vergelijkbaar met A++ energielabel;

GOESE DIEP

Wilt u wonen in de stad èn genieten van de vrijheid die de natuur en het platteland bieden? Dan is de nieuwe wijk 'Goese Diep' uw kans om wonen, werken en vrije tijd op een unieke manier samen te brengen. In het meest dynamische deel van Goes wordt de knusse wijk ‘Goese Diep’ gerealiseerd. Hier wordt sfeervol wonen gecombineerd met een actief leven.

Wonen aan het water

De ligging aan het water maakt het de ideale thuishaven voor watersporters en voor iedereen die maar niet genoeg krijgt van de Zeeuwse kust. In de wijk 'Goese Diep' woont u op een unieke locatie, omgeven door natuur, water en de dynamiek van de stad.

De wijk Goese Diep grenst aan het naastgelegen gelegen Goese Meer en het Havenkanaal met ontsluiting naar diverse prachtige Zeeuwse watergebieden. Achteruitzicht op het kanaal. Boten voorbij zien varen en de zon op zien komen en weer onder zien gaan in het prachtige polder landschap. Spreekt deze gedachte u ook aan? Dynamische omgeving Naast 'Goese Diep' ligt de 'Hollandsche Hoeve', een recreatiegebied voor wandelaars en waar kinderen ravotten in de speeltuin en op de kinderboerderij. Het moderne sportcomplex Omnium ligt op loopafstand en sportpark Het Schenge aan de overzijde van het water.

'Goese Diep' ligt aan het kanaal van Goes. Via de sluizen van Goese Sas vaart u direct één van de mooiste watersportgebieden van Nederland op: Nationaal Park Oosterschelde. In nog geen half uur fietsen zit u op één van de strandjes bij de Oosterschelde.

Voor leuke winkels, restaurants om culinair te genieten en terrasjes is het historische centrum van Goes de ideale plek. Alles is binnen circa 7 minuten te bereiken.

Een nieuwbouwwijk met karakter

De omgeving en de historie bepalen het karakter van de nieuwste wijk van Goes. Al eeuwen is het kanaal de toegangsweg naar Goes via het water. De omgeving van 'Goese Diep' staat dan ook bol van de maritieme activiteiten en ambachtelijke vormen van industrie. Naast deze nijverheid is er ruimte voor ruige natuur zoals bos, begroeide dijken met basaltblokken en akkers vol gewassen en veldbloemen. Zo vormen het buitenleven en de industriële uitstraling het karakter van 'Goese Diep'.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars bij ons op kantoor of bij u thuis? Wij komen graag met u in contact!

Stad & Zeeland NVM Makelaars T. 0113-211147 E. info@stadenzeelandmakelaars.nl

Tijdens onze verkoopgesprekken houden wij rekening met de huidige corona maatregelen.

Vertel anderen over deze woning

Gegevens

Inhoud 
527 m3
Woonopp. 
142 m2
Kamers 
6
Slaapkamers 
5

Meer informatie?

Whatsapp