Goes, Kadewoning 16

Woonhuis
Beschikbaar
Home | Goes, Kadewoning 16

Omschrijving

KADEWONING TWEELAAGS 7.40 M BOUWNUMMERS 15, 16, 19 EN 21

INDELING:

Voor de deur is voldoende parkeerplek en naast de entreedeur zit de deur naar de inpandige berging. Handig detail is dat de berging ook van binnenuit bereikbaar is.

Dit type is extra breed en de woonkamer en keuken doen direct royaal aan. Het vele glas maken deze ruimte licht en compleet. Overal in huis heeft u vrij zicht op het water. De woningen liggen wat hoger dan de vlonder, zodat u over het tuinmeubilair heen kijkt.

Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers, waarvan één met inloopkast. In de praktische berging kunt u de wasmachine en droger kwijt. De badkamer met daglicht heeft een douche, wastafel en tweede toilet.

KENMERKEN:

• Woonoppervlakte totaal ca. 125 m2 • Prachtig vrij uitzicht op het water aan de Ketelkade vanuit de lichte woonkamer • Ruime watertuin op het zuiden met aanlegsteiger, boot tot wel 9 meter aan eigen steiger mogelijk • Zonnig terras van ca. 24 m2 • Dubbele openslaande tuindeuren naar de watertuin • Aansluitpunten voor een fraai kookeiland • Drie slaapkamers • Badkamer voorzien van luxe sanitair pakket • Berging van binnen en buiten te bereiken • Verschillende indelingsvarianten (mogelijkheid tot vide) • Duurzaam en energiezuinig; EPC waarde van 0.4 vergelijkbaar met A++ energielabel

Wonen in het Goese Diep is echt zo’n plek die alles in zich heeft om te verleiden en te vermaken. Op een unieke locatie aan het water zijn de 23 Kadewoningen Ketelkade in het nieuwbouwproject Goese Diep gelegen. De Kadewoningen zijn door hun indeling, formaat en prijs uitstekend geschikt voor diverse doelgroepen: o.a. gezinnen of doorstomers welke een nieuwe stap zoeken in hun woon carrière. De woningen hebben een grote variantie in aanzicht, die opvallen door de verschillende kleuren steen en geveltypen, van klassiek tot modern met een fris uiterlijk.

De Kadewoningen in Goese Diep worden letterlijk op de kade gebouw. In totaal sieren straks 51 Kadewoningen de Ketelkade. Deze worden in twee fasen verkocht, te beginnen met de 23 Kadewoningen aan het eind van de Ketelkade.

De Kadewoningen zijn 6,40 of 7,40 meter breed, hebben twee of drie woonlagen en daarmee lopen de woonoppervlaktes uiteen van 107 tot 165 m². Voor de deur is volop parkeergelegenheid en achter de huizen gaan woning brede. Vlonders van bijna 4 meter diep schuil. Ideaal is de zonligging: op het zuiden.

Als u een Kadewoning koopt, word u niet alleen eigenaar van de grond waarop de woning staat, maar ook van het water. De steiger die verder het water insteekt, deel je met de buren. Hier heb je alle ruimte om een boot aan te meren, waardoor je straks via het open vaarwater zo de Oosterschelde opvaart of richting de binnenstad van Goes koerst.

Zoekt u een bijzondere woonbeleving met eigen vlonderterras, eigen aanlegsteiger, uitzicht op helder Oosterscheldewater, ruimte, duurzaamheid en woningen met veel lichtval. In de uitzonderlijke Kadewoningen kunt u hier volop van genieten! Hier leeft u het ultieme buitenleven!

GOESE DIEP Wilt u wonen in de stad èn genieten van de vrijheid die de natuur en het platteland bieden? Dan is de nieuwe wijk 'Goese Diep' uw kans om wonen, werken en vrije tijd op een unieke manier samen te brengen. In het meest dynamische deel van Goes wordt de knusse wijk ‘Goese Diep’ gerealiseerd. Hier wordt sfeervol wonen gecombineerd met een actief leven.

Wonen aan het water De ligging aan het water maakt het de ideale thuishaven voor watersporters en voor iedereen die maar niet genoeg krijgt van de Zeeuwse kust. In de wijk 'Goese Diep' woont u op een unieke locatie, omgeven door natuur, water en de dynamiek van de stad.

De wijk Goese Diep grenst aan het naastgelegen gelegen Goese Meer en het Havenkanaal met ontsluiting naar diverse prachtige Zeeuwse watergebieden. Achteruitzicht op het kanaal. Boten voorbij zien varen en de zon op zien komen en weer onder zien gaan in het prachtige polder landschap. Spreekt deze gedachte u ook aan? Dynamische omgeving Naast 'Goese Diep' ligt de 'Hollandsche Hoeve', een recreatiegebied voor wandelaars en waar kinderen ravotten in de speeltuin en op de kinderboerderij. Het moderne sportcomplex Omnium ligt op loopafstand en sportpark Het Schenge aan de overzijde van het water.

'Goese Diep' ligt aan het kanaal van Goes. Via de sluizen van Goese Sas vaart u direct één van de mooiste watersportgebieden van Nederland op: Nationaal Park Oosterschelde. In nog geen half uur fietsen zit u op één van de strandjes bij de Oosterschelde.

Voor leuke winkels, restaurants om culinair te genieten en terrasjes is het historische centrum van Goes de ideale plek. Alles is binnen circa 7 minuten te bereiken.

Een nieuwbouwwijk met karakter De omgeving en de historie bepalen het karakter van de nieuwste wijk van Goes. Al eeuwen is het kanaal de toegangsweg naar Goes via het water. De omgeving van 'Goese Diep' staat dan ook bol van de maritieme activiteiten en ambachtelijke vormen van industrie. Naast deze nijverheid is er ruimte voor ruige natuur zoals bos, begroeide dijken met basaltblokken en akkers vol gewassen en veldbloemen. Zo vormen het buitenleven en de industriële uitstraling het karakter van 'Goese Diep'.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars bij ons op kantoor of bij u thuis? Wij komen graag met u in contact!

Stad & Zeeland NVM Makelaars T. 0113-211147 E. info@stadenzeelandmakelaars.nl

Tijdens onze verkoopgesprekken houden wij rekening met de huidige corona maatregelen.

Vertel anderen over deze woning

€ 439.000,- v.o.n.
Meer informatie?

Gegevens

Inhoud 
473 m3
Woonopp. 
125 m2
Kamers 
4
Slaapkamers 
3

Meer informatie?

Whatsapp