Goes, Bouwnummer 9

Woonhuis
Verkocht o.v.
Home | Goes, Bouwnummer 9

Omschrijving

Lijzijde Goese Diep – bouwnummer 3, 4, 5, 8, 9, 10, 14 Royale twee-onder-één-kapwoning met tuin op het zuiden!

Stad & Zeeland NVM Makelaars biedt u de nieuwe fase van het Goese Diep aan, genaamd Lijzijde. Deze fase bestaat uit de laatste 20 twee-onder-één-kapwoningen van de wijk.

Deze woningen liggen op een fantastische locatie aansluitend aan het Goese Meer en op geringe afstand van de stadskern van Goes. Het Goese Diep is omzoomd door water van het Goese Meer, het kanaal en de stadshaven. De ruime aanwezigheid van water geeft een extra dimensie aan het wonen en leven in het Goese Diep.

Alle toekomstige kopers kunnen hun keuze maken uit verschillende kavels en type tweekappers. Iedere woning heeft daarnaast een pakket aan opties, om ruimte te scheppen voor de invulling van persoonlijke woonwensen zodat u de woning naar uw smaak kan inrichten! De tuinen zijn heerlijk op het zonnige zuiden gelegen. Deze gewilde woningen kenmerken zich door hun hoge mate van duurzaamheid en hoge afwerkingsniveau. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld in een heerlijke badkamer met een inloopdouche, kwalitatief hoogstaande tegels, 3 slaapkamers en een ruime 2e verdieping. Maak op de 2e verdieping dus een extra slaapkamer, hobbykamer of een werkruimte.

Indeling:

Begane grond: De entree is aan de voorzijde van de woning. Via de entree komt u in de hal met toilet, meterkast, warmtepomp en de trapopgang naar de verdieping. De woning heeft een tuingerichte woonkamer met grote pui en trapkast. De open keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd.

1e verdieping: Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. Tevens is er op deze verdieping een badkamer met inloopdouche, wastafel en een toilet.

2e verdieping: Een royale zolder met technische installatie en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Garage: Een aangebouwde garage is optioneel.

Kenmerken - Woonoppervlakte circa 130 m2 - Inhoud circa 502 m3 - Perceelgrootte circa 316 m2 - Drie slaapkamers op de 1e verdieping - Badkamer met douche, toilet en wastafel - Vaste trap naar de 2e verdieping - Warmtepomp

GOESE DIEP Wil je wonen in de stad èn genieten van de vrijheid die de natuur en het platteland bieden? Dan is de nieuwe wijk 'Goese Diep' jouw kans om wonen, werken en vrije tijd op een unieke manier samen te brengen. In het meest dynamische deel van Goes wordt de knusse wijk ‘Goese Diep’ gerealiseerd. Hier wordt sfeervol wonen gecombineerd met een actief leven.

Wonen aan het water De ligging aan het water maakt het de ideale thuishaven voor watersporters en voor iedereen die maar niet genoeg krijgt van de Zeeuwse kust. In de wijk 'Goese Diep' woon je op een unieke locatie, omgeven door natuur, water en de dynamiek van de stad.

Dynamische omgeving Naast 'Goese Diep' ligt de 'Hollandsche Hoeve', een recreatiegebied voor wandelaars en waar kinderen ravotten in de speeltuin en op de kinderboerderij. Het moderne sportcomplex Omnium ligt op loopafstand en sportpark Het Schenge aan de overzijde van het water.

'Goese Diep' ligt aan het kanaal van Goes. Via de sluizen van Goese Sas vaar je direct één van de mooiste watersportgebieden van Nederland op: Nationaal Park Oosterschelde. In nog geen half uur fietsen zit je op één van de strandjes bij de Oosterschelde.

Voor leuke winkels, restaurants om culinair te genieten en terrasjes is het historische centrum van Goes de ideale plek. Alles is binnen circa 7 minuten te bereiken.

Een nieuwbouwwijk met karakter De omgeving en de historie bepalen het karakter van de nieuwste wijk van Goes. Al eeuwen is het kanaal de toegangsweg naar Goes via het water. De omgeving van 'Goese Diep' staat dan ook bol van de maritieme activiteiten en ambachtelijke vormen van industrie. Naast deze nijverheid is er ruimte voor ruige natuur zoals bos, begroeide dijken met basaltblokken en akkers vol gewassen en veldbloemen. Zo vormen het buitenleven en de industriële uitstraling het karakter van 'Goese Diep'.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars bij ons op kantoor of bij uw thuis, dan komen wij graag met u in contact. De verkoop van dit project wordt verzorgd door Stad & Zeeland NVM Makelaars (T. 0113 - 21 11 47 of E. info@stadenzeeland.nl)

Vertel anderen over deze woning

€ 365.000,- v.o.n.
Meer informatie?

Gegevens

Inhoud 
502 m3
Woonopp. 
130 m2
Kamers 
5
Slaapkamers 
3

Meer informatie?

Whatsapp