Goes, Bouwnummer 29

Woonhuis
Verkocht
Home | Goes, Bouwnummer 29

Omschrijving

Lijzijde Goese Diep – bouwnummer 29 (topgevel)

Stad & Zeeland NVM Makelaars biedt u de nieuwe fase van het Goese Diep aan, genaamd Lijzijde. Deze fase bestaat uit de laatste 12 rij- en hoekwoningen van de wijk.

Deze woningen liggen op een fantastische locatie aansluitend aan het Goese Meer en op geringe afstand van de stadskern van Goes. Het Goese Diep is omzoomd door water van het Goese Meer, het kanaal en de stadshaven. De ruime aanwezigheid van water geeft een extra dimensie aan het wonen en leven in het Goese Diep.

Alle toekomstige kopers kunnen hun keuze maken uit verschillende kavels en type rijwoningen. Iedere woning heeft daarnaast een pakket aan opties, om ruimte te scheppen voor de invulling van persoonlijke woonwensen zodat u de woning naar uw smaak kan inrichten! Met de stijlvolle, typerende gevels vallen de rij- en hoekwoningen onmiddellijk op in Goese Diep. Ze brengen de sfeer van de stad, maar de u bent - wanneer u dat wil - zo in het groen of op het water. Dankzij een ruime variatie in vorm, kleur en inrichting, is er voor elk wat wils bij de 12 rij – en hoekwoningen, maar worden allemaal gekenmerkt door het hoge afwerkingsniveau.

Indeling:

Begane grond:

De entree is aan de voorzijde van de woning. Via de entree komt u in de hal met toilet, meterkast, warmtepomp en de trapopgang naar de verdieping. De woning heeft een tuingerichte woonkamer met grote pui en trapkast. De open keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd.

1e verdieping: Op de eerste verdieping zijn twee royale slaapkamers. Tevens is er op deze verdieping een badkamer met inloopdouche, wastafel en een toilet.

2e verdieping: Een royale zolder met technische installaties en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Kenmerken - Woonoppervlakte circa 122 m2 - Inhoud circa 448 m3 - Perceelgrootte circa 113 m2 - Twee slaapkamers op de 1e verdieping - Badkamer met douche, toilet en wastafel - Vaste trap naar de 2e verdieping - Warmtepomp

GOESE DIEP Wil je wonen in de stad èn genieten van de vrijheid die de natuur en het platteland bieden? Dan is de nieuwe wijk 'Goese Diep' jouw kans om wonen, werken en vrije tijd op een unieke manier samen te brengen. In het meest dynamische deel van Goes wordt de knusse wijk ‘Goese Diep’ gerealiseerd. Hier wordt sfeervol wonen gecombineerd met een actief leven.

Wonen aan het water De ligging aan het water maakt het de ideale thuishaven voor watersporters en voor iedereen die maar niet genoeg krijgt van de Zeeuwse kust. In de wijk 'Goese Diep' woon je op een unieke locatie, omgeven door natuur, water en de dynamiek van de stad.

Dynamische omgeving Naast 'Goese Diep' ligt de 'Hollandsche Hoeve', een recreatiegebied voor wandelaars en waar kinderen ravotten in de speeltuin en op de kinderboerderij. Het moderne sportcomplex Omnium ligt op loopafstand en sportpark Het Schenge aan de overzijde van het water.

'Goese Diep' ligt aan het kanaal van Goes. Via de sluizen van Goese Sas vaar je direct één van de mooiste watersportgebieden van Nederland op: Nationaal Park Oosterschelde. In nog geen half uur fietsen zit je op één van de strandjes bij de Oosterschelde.

Voor leuke winkels, restaurants om culinair te genieten en terrasjes is het historische centrum van Goes de ideale plek. Alles is binnen circa 7 minuten te bereiken.

Een nieuwbouwwijk met karakter De omgeving en de historie bepalen het karakter van de nieuwste wijk van Goes. Al eeuwen is het kanaal de toegangsweg naar Goes via het water. De omgeving van 'Goese Diep' staat dan ook bol van de maritieme activiteiten en ambachtelijke vormen van industrie. Naast deze nijverheid is er ruimte voor ruige natuur zoals bos, begroeide dijken met basaltblokken en akkers vol gewassen en veldbloemen. Zo vormen het buitenleven en de industriële uitstraling het karakter van 'Goese Diep'.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars bij ons op kantoor of bij uw thuis, dan komen wij graag met u in contact. De verkoop van dit project wordt verzorgd door Stad & Zeeland NVM Makelaars (T. 0113 - 21 11 47 of E. info@stadenzeeland.nl)

Vertel anderen over deze woning

Gegevens

Inhoud 
448 m3
Woonopp. 
122 m2
Kamers 
5
Slaapkamers 
3

Meer informatie?

Whatsapp