Goes, Appartement Ketelkade 1

Appartement
Verkocht
Home | Goes, Appartement Ketelkade 1

Omschrijving

Stad & Zeeland NVM Makelaars biedt u de nieuwe fase van het Goese Diep aan, genaamd Appartementen Ketelkade.

Het kleinschalige appartementengebouw prijkt straks bij de entree van het Goese Diep. Het appartementengebouw ligt op een fantastische locatie aansluitend aan het Goese Meer en op geringe afstand van de stadskern van Goes.

De appartementen in Ketelkade variëren in grootte en prijs en bieden daardoor voor elk wat wils. Verdeeld over 3 en 4 woonverdiepingen komen er 37 appartementen. Het gebouw staat aan de lange zijde aan de Ketelkade en het kortere, iets hogere deel, ligt aan de Houtkade. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 65 tot 77 m².

Alle appartementen hebben 2 slaapkamers en een inpandige bergruimte, die ook van buitenaf bereikbaar is. De appartementen op de begane grond hebben een tuin met terras dat omzoomd wordt door een groene haag. De daarboven gelegen appartementen hebben een balkon. De balkons en de terrassen liggen aan de zonnige kant, op het oosten of zuiden. Zittend op uw balkon kijkt u uit op de levendige Ketelkade of het vrije uitzicht aan de Houtkade! Achter het gebouw is een parkeerhof met voldoende parkeergelenheid.

INDELING TYPE B (Bouwnummer 1, 2 en 7) Via de entree komt u in de hal met meterkast en toilet. Vanuit de hal komt u in de open keuken en de tuingerichte woonkamer. Het appartement heeft twee slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De inpandige berging is bereikbaar via binnen en buiten. Via de openslaande deuren in de woonkamer is de tuin te bereiken. De tuin met terras ligt op het zuidwesten en heeft een mooi uitzicht op de Ketelkade.

Kenmerken: - woonoppervlakte ca. 77 m2 - ruim appartement op de begane grond - tuin met terras op het zuidwesten - uitzicht op de Ketelkade - inpandige berging van binnen en buiten bereikbaar - 2 slaapkamers - meer lichtinval en uitzicht door extra zijraam

GOESE DIEP Wilt u wonen in de stad èn genieten van de vrijheid die de natuur en het platteland bieden? Dan is de nieuwe wijk 'Goese Diep' uw kans om wonen, werken en vrije tijd op een unieke manier samen te brengen. In het meest dynamische deel van Goes wordt de knusse wijk ‘Goese Diep’ gerealiseerd. Hier wordt sfeervol wonen gecombineerd met een actief leven.

Wonen aan het water De ligging aan het water maakt het de ideale thuishaven voor watersporters en voor iedereen die maar niet genoeg krijgt van de Zeeuwse kust. In de wijk 'Goese Diep' woont u op een unieke locatie, omgeven door natuur, water en de dynamiek van de stad.

De wijk Goese Diep grenst aan het naastgelegen gelegen Goese Meer en het Havenkanaal met ontsluiting naar diverse prachtige Zeeuwse watergebieden. Achteruitzicht op het kanaal. Boten voorbij zien varen en de zon op zien komen en weer onder zien gaan in het prachtige polder landschap. Spreekt deze gedachte u ook aan? Dynamische omgeving Naast 'Goese Diep' ligt de 'Hollandsche Hoeve', een recreatiegebied voor wandelaars en waar kinderen ravotten in de speeltuin en op de kinderboerderij. Het moderne sportcomplex Omnium ligt op loopafstand en sportpark Het Schenge aan de overzijde van het water.

'Goese Diep' ligt aan het kanaal van Goes. Via de sluizen van Goese Sas vaart u direct één van de mooiste watersportgebieden van Nederland op: Nationaal Park Oosterschelde. In nog geen half uur fietsen zit u op één van de strandjes bij de Oosterschelde.

Voor leuke winkels, restaurants om culinair te genieten en terrasjes is het historische centrum van Goes de ideale plek. Alles is binnen circa 7 minuten te bereiken.

Een nieuwbouwwijk met karakter De omgeving en de historie bepalen het karakter van de nieuwste wijk van Goes. Al eeuwen is het kanaal de toegangsweg naar Goes via het water. De omgeving van 'Goese Diep' staat dan ook bol van de maritieme activiteiten en ambachtelijke vormen van industrie. Naast deze nijverheid is er ruimte voor ruige natuur zoals bos, begroeide dijken met basaltblokken en akkers vol gewassen en veldbloemen. Zo vormen het buitenleven en de industriële uitstraling het karakter van 'Goese Diep'.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars bij ons op kantoor of bij u thuis? Wij komen graag met u in contact!

Stad & Zeeland NVM Makelaars T. 0113-211147 E. info@stadenzeelandmakelaars.nl

Tijdens onze verkoopgesprekken houden wij rekening met de huidige corona maatregelen.

Vertel anderen over deze woning

Gegevens

Inhoud 
293 m3
Woonopp. 
77 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
2

Meer informatie?

Whatsapp