Goes, Appartement Ketelhaven 6

Appartement
Verkocht
Home | Goes, Appartement Ketelhaven 6

Omschrijving

Bouwnummer 6 – type C

Stad & Zeeland NVM Makelaars biedt u de nieuwe fase van het Goese Diep aan, genaamd Appartementen Ketelhaven.

Comfortabel, duurzaam en zorgeloos, dat zijn de appartementen van Type C. Dit type komt drie keer voor in het complex en deze zijn boven elkaar gelegen. Dit type appartement is ca. 96 m2 groot, heeft een woonkamer en twee slaapkamers. Vanaf het balkon heeft u straks een schitterend uitzicht over het water.

Indeling van het appartement:

Via de entree komt u in de hal met meterkast en toilet. Vanuit de hal komt u in de royale woonkamer met open keuken. Het appartement is voorzien van twee slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel, toilet en handdoekradiator. In de technische ruimte staat de warmtepomp, de boiler, de mechanische ventilatie en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Het appartement heeft een ruim balkon van ca. 10 m2 met fraai uitzicht over het water. Het balkon is gelegen op het zuiden.

Op de begane grond van het appartementencomplex is een gezamenlijke ruimte met bergingen. Het appartement beschikt over een eigen berging van ca. 5 m2.

Kenmerken:

  • Appartement gelegen op de 2e verdieping;
  • Royale woonkamer met open keuken;
  • Twee slaapkamers;
  • Ruim balkon op het zuiden;
  • Fraai uitzicht over het water vanaf het balkon;
  • Woonoppervlakte va circa 96 m2;
  • Inpandige berging.

Het kleinschalige appartementengebouw prijkt straks bij de entree van het Goese Diep. Het appartementen gebouw staat op de hoek van de Ketelkade en de Houtkade en ligt op een fantastische locatie aansluitend aan het Goese Meer en op geringe afstand van de stadskern van Goes.

Verdeeld over 4 woonverdiepingen worden er 11 appartementen gerealiseerd. De woonoppervlaktes variëren van 96 m2 tot 117 m2. Alle appartementen zijn voorzien van één of meerdere slaapkamers en een inpandige bergruimte, die zowel van binnen- als van buitenaf bereikbaar is.

De appartementen beschikken over grote, hoge ramen en de balkons. De op de begane grond gelegen appartementen hebben naast een terras ook een tuin. Het terras en de tuin worden beiden omzoomd door een groene haag. De daarboven gelegen appartementen hebben een ruim balkon. De balkons en terrassen liggen aan de zonnige kant op het zuiden met fantastisch uitzicht, waardoor u vanaf het balkon of vanuit het appartement de unieke waterrijke omgeving beleeft. Zittend op uw balkon kijkt u uit over het groenrijke natuurgebied de Hollandsche Hoeve en een fantastisch uitzicht over het water.

U woont hier zorgeloos. De nieuwbouwappartementen vergen nauwelijks onderhoud. Alles is immers nieuw, duurzaam en voldoet aan de nieuwste wettelijke eisen. Het appartementsgebouw beschikt over een ruime lift en er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde van het appartementsgebouw.

WONEN AAN HET WATER

De ligging aan het water maakt het de ideale thuishaven voor watersporters en voor iedereen die maar niet genoeg krijgt van de Zeeuwse kust. In de wijk 'Goese Diep' woont u op een unieke locatie, omgeven door natuur, water en de dynamiek van de stad.

De wijk Goese Diep grenst aan het naastgelegen gelegen Goese Meer en het Havenkanaal met ontsluiting naar diverse prachtige Zeeuwse watergebieden. Achteruitzicht op het kanaal. Boten voorbij zien varen en de zon op zien komen en weer onder zien gaan in het prachtige polder landschap. Spreekt deze gedachte u ook aan?

GOESE DIEP

Wilt u wonen in de stad èn genieten van de vrijheid die de natuur en het platteland bieden? Dan is de nieuwe wijk 'Goese Diep' uw kans om wonen, werken en vrije tijd op een unieke manier samen te brengen.

Naast 'Goese Diep' ligt de 'Hollandsche Hoeve', een recreatiegebied voor wandelaars en waar kinderen ravotten in de speeltuin en op de kinderboerderij. Het moderne sportcomplex Omnium ligt op loopafstand en sportpark Het Schenge aan de overzijde van het water. 'Goese Diep' ligt aan het kanaal van Goes. Via de sluizen van Goese Sas vaart u direct één van de mooiste watersportgebieden van Nederland op: Nationaal Park Oosterschelde. In nog geen half uur fietsen zit u op één van de strandjes bij de Oosterschelde. Voor leuke winkels, restaurants om culinair te genieten en terrasjes is het historische centrum van Goes de ideale plek. Alles is binnen circa 7 minuten te bereiken.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars bij ons op kantoor of bij u thuis? Wij komen graag met u in contact!

Informeer bij Stad & Zeeland NVM Makelaars naar de mogelijkheden via 0113 - 21 11 47.

Tijdens onze verkoopgesprekken houden wij rekening met de huidige corona maatregelen.

Vertel anderen over deze woning

Gegevens

Inhoud 
336 m3
Woonopp. 
96 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
2

Meer informatie?

Whatsapp