Goes, Appartement Ketelhaven 1

Appartement
Verkocht
Home | Goes, Appartement Ketelhaven 1

Omschrijving

Bouwnummer 1 – type A

Stad & Zeeland NVM Makelaars biedt u de nieuwe fase van het Goese Diep aan, genaamd Appartementen Ketelhaven.

Comfortabel, alles gelijkvloers en een gevoel van ‘buiten leven’ ervaren. Dit ruime appartement heeft het allemaal. Van dit type appartement is er slechts één beschikbaar en dit appartement is gelegen op de begane grond. Het appartement heeft een royale woonkamer, één slaapkamer en een heerlijke tuin op het zuiden.

Indeling van het appartement:

Via de entree komt u in de hal met meterkast en toilet. Vanuit de hal komt u in de royale woonkamer met open keuken. De woonkamer geeft toegang tot de bijzondere tuinkamer, die u eventueel ook kunt laten ombouwen tot een werkkamer of slaapkamer. Het appartement is voorzien van één slaapkamer en een badkamer met douche, wastafel, toilet en handdoekradiator. In de technische ruimte staat de warmtepomp, de boiler, de mechanische ventilatie en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De ruime tuin met terras is gelegen op het zuiden en is circa 48 m2. Vanuit de woonkamer en vanaf het terras kijkt u uit over het water.

Op de begane grond van het appartementencomplex is een gezamenlijke ruimte met bergingen. Het appartement beschikt over een eigen berging van ca. 5 m2.

Kenmerken:

  • Uniek appartement op de begane grond;
  • Royale woonkamer met open keuken;
  • Een slaapkamer en een optie tot een 2e slaapkamer;
  • Ruim terras met tuin op het zuiden van circa 48 m2;
  • Woonoppervlakte va circa 117 m2;
  • Inpandige berging.

Het kleinschalige appartementengebouw prijkt straks bij de entree van het Goese Diep. Het appartementen gebouw staat op de hoek van de Ketelkade en de Houtkade en ligt op een fantastische locatie aansluitend aan het Goese Meer en op geringe afstand van de stadskern van Goes.

Verdeeld over 4 woonverdiepingen worden er 11 appartementen gerealiseerd. De woonoppervlaktes variëren van 96 m2 tot 117 m2. Alle appartementen zijn voorzien van één of meerdere slaapkamers en een inpandige bergruimte, die zowel van binnen- als van buitenaf bereikbaar is.

De appartementen beschikken over grote, hoge ramen en de balkons. De op de begane grond gelegen appartementen hebben naast een terras ook een tuin. Het terras en de tuin worden beiden omzoomd door een groene haag. De daarboven gelegen appartementen hebben een ruim balkon. De balkons en terrassen liggen aan de zonnige kant op het zuiden met fantastisch uitzicht, waardoor u vanaf het balkon of vanuit het appartement de unieke waterrijke omgeving beleeft. Zittend op uw balkon kijkt u uit over het groenrijke natuurgebied de Hollandsche Hoeve en een fantastisch uitzicht over het water.

U woont hier zorgeloos. De nieuwbouwappartementen vergen nauwelijks onderhoud. Alles is immers nieuw, duurzaam en voldoet aan de nieuwste wettelijke eisen. Het appartementsgebouw beschikt over een ruime lift en er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde van het appartementsgebouw.

WONEN AAN HET WATER

De ligging aan het water maakt het de ideale thuishaven voor watersporters en voor iedereen die maar niet genoeg krijgt van de Zeeuwse kust. In de wijk 'Goese Diep' woont u op een unieke locatie, omgeven door natuur, water en de dynamiek van de stad.

De wijk Goese Diep grenst aan het naastgelegen gelegen Goese Meer en het Havenkanaal met ontsluiting naar diverse prachtige Zeeuwse watergebieden. Achteruitzicht op het kanaal. Boten voorbij zien varen en de zon op zien komen en weer onder zien gaan in het prachtige polder landschap. Spreekt deze gedachte u ook aan?

GOESE DIEP

Wilt u wonen in de stad èn genieten van de vrijheid die de natuur en het platteland bieden? Dan is de nieuwe wijk 'Goese Diep' uw kans om wonen, werken en vrije tijd op een unieke manier samen te brengen.

Naast 'Goese Diep' ligt de 'Hollandsche Hoeve', een recreatiegebied voor wandelaars en waar kinderen ravotten in de speeltuin en op de kinderboerderij. Het moderne sportcomplex Omnium ligt op loopafstand en sportpark Het Schenge aan de overzijde van het water. 'Goese Diep' ligt aan het kanaal van Goes. Via de sluizen van Goese Sas vaart u direct één van de mooiste watersportgebieden van Nederland op: Nationaal Park Oosterschelde. In nog geen half uur fietsen zit u op één van de strandjes bij de Oosterschelde. Voor leuke winkels, restaurants om culinair te genieten en terrasjes is het historische centrum van Goes de ideale plek. Alles is binnen circa 7 minuten te bereiken.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars bij ons op kantoor of bij u thuis? Wij komen graag met u in contact!

Informeer bij Stad & Zeeland NVM Makelaars naar de mogelijkheden via 0113 - 21 11 47.

Tijdens onze verkoopgesprekken houden wij rekening met de huidige corona maatregelen.

Vertel anderen over deze woning

Gegevens

Inhoud 
428 m3
Woonopp. 
117 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
2

Meer informatie?

Whatsapp